Webinar:Slotbijeenkomst

Handhaving en Gedrag

Donderdag 20 mei 2021 (13:00 - 15:00)
 

Een presentatie van de opbrengsten van het programma Handhaving en gedragsbeïnvloeding en een toekomstperspectief op gedragsinzichten bij SZW

Het SV kernteam Handhaving en gedragsbeïnvloeding organiseert op 20 mei het Webinar Slotbijeenkomst Handhaving en Gedrag.
In dit Webinar laten we ons inspireren, kijken we terug op het programma Handhaving en gedragsbeïnvloeding én bieden we een toekomstperspectief op de toepassing van gedragsinzichten bij SZW.
 
Het SV programma Handhaving en gedragsbeïnvloeding heeft de afgelopen jaren maar liefst 20 verschillende gedragsprojecten opgezet op het terrein van arbeidsmarktbeleid, uitkeringen en re-integratie, inkomensbeleid en arbeidsomstandighedenbeleid.
Na vier succesvolle en leerzame jaren komt het programma nu tot een afronding. Om samen stil te staan bij dit moment, nodigen we u graag uit voor een feestelijk Webinar.
Minister Wouter Koolmees is ook aanwezig en verzorgt de opening!
 
Na een openingswoord door de minister, neemt dr. Michael Vliek ons in zijn lezing graag mee in de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van gedragsinzichten. Vervolgens krijgen we een inkijkje in een aantal succesvolle gedragsprojecten van het programma.
De leden van de Bestuursraad van SZW delen in de paneldiscussie graag hun ideeën over de toekomst van gedragsinzichten bij SZW. Het Webinar wordt afgesloten door de directeur Stelsel en Volksverzekeringen. Kortom, het belooft een inspirerende middag te worden!
 

Aanmelden voor het Webinar kan via het linkermenu of klik op: Aanmelden