Sluit aan bij de Smart Energy Community
voor woningen en bedrijfsgebouwen
 

Op 17 november 2020 jl. kwam de Smart Energy Community voor het eerst samen tijdens het webinar Build together! De wondere wereld van energieflexibiliteit in gebouwe

Partijen die zich bezighouden met, of meer willen weten van energieflexibiliteit voor woningen en bedrijfsgebouwen, zijn van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de nieuwe Smart Energy Community. Binnen deze community kan kennis worden uitgewisseld over wat er nu al mogelijk is op dit vlak en welke kansen er in het verschiet liggen. Natuurlijk biedt deze community ook de mogelijkheid om gezamenlijk business te creëren.

De eerste activiteiten van de Smart Energy Community vinden digitaal plaats. Tijdens 4 webinars worden slimme energiediensten besproken en komen nieuwe mogelijkheden voor innovatie aan bod. Het eerste webinar vond plaats op dinsdag 17 november, de volgende 3 worden georganiseerd in januari, februari en maart 2021. Aanmelden voor een van de volgende webinars:


12 januari 2021 (15:00 - 16:00 uur): 
Build together! Slim laden van elektrische auto's bij de woning en op kantoor

9 februari 2021 (15:00 - 16:00 uur):
Build together! Flexibiliteit bij woningen - waar is de businesscase?

9 maart 2021 (15:00 - 16:00 uur):
Build together! Flexibiliteit bij bedrijfsgebouwen - waar is de businesscase?

Staat u nog niet op onze verzendlijst en ontvangt u graag een uitnodiging in uw mailbox? Laat dan hier uw e-mailadres achter.