SMITZH live webinar Digital Factory

 

Je productieproces vernieuwen door data delen en digital twins

Jij wilt je klanten relevante producten leveren en de internationale concurrentie voorblijven. Maar hoe lever je specialistische producten in lage volumes tegen prijzen die kunnen concurreren met massaproductie? Daar kunnen slimme maaktechnologieën zoals het delen van data en digital twins bij helpen. TNO, Airborne en FOCUS-ON delen graag hun expertise en geven antwoord op jouw vragen over mogelijke toepassingen van deze technologieën. Daarnaast verkennen we graag de mogelijkheden om samen een innovatieproject te starten.  

26 mei 15.00 uur – 16.00 uur

SMITZH live webinar Digital Factory

 

Voor wie:

Dit webinar is gericht op maakbedrijven, voornamelijk mkb, die aan de slag willen of verder willen met de digitalisering van hun fabriek. Daarnaast nodigen we graag software-ontwikkelaars en integrators uit om kennis te nemen van onze aanpak en die interesse hebben in samenwerking in een innovatieproject rond dit thema.

Jij wilt machines op afstand uitlezen om je productieproces te verbeteren. En de data die hieruit komt gebruiken in je planning, om fouten te analyseren, om machine efficiëntie (OEE) te optimaliseren en/of onderhoud voorspelbaar te maken. Daarnaast wil je onafhankelijk blijven van (software) providers om vendor-lock te voorkomen. Hoe doe je dat?

 

Programma:

Met een digital twin bedoelen we een digitale kopie die nauwkeurig genoeg is om beslissingen op te baseren. Je kunt een digital twin maken van een product, je productie en een proces. Dit kun je toepassen in zowel de ontwerp- als operationele fase. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen als een virtueel prototype, herontwerp op basis van gebruiksdata, process engineering en het produceren met zero defect en first time right zero downtime.

Aan de hand van een voorgenomen project voor Krohne en Airborne vertellen Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Eelco van Harten (FOCUS-ON) jullie meer over:

- de software en methodes die ontwikkeld worden,

- de eisen van gebruikers,

- hoe software en methodes in de praktijk worden getest.

Naderhand is er ruimte voor vragen.

 

Aanmelden

Het onderwerp leent zich bij uitstek voor een digitale sessie en zal plaatsvinden op dinsdag 26 mei van 15.00 tot 16.00 uur. We plannen het webinar zo dat de presentaties en vragen in dat uur passen. Voor wie wil, kan tussen 16.00 tot 17.00 uur nog digitaal nagepraat worden. Na aanmelding krijg je voorafgaand aan het webinar per mail een link toegestuurd om dit te volgen.  

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren