Coaches, sprekers en jury

Martin Haring 

Martin Haring, is programma manager Ondernemerschap bij de HvA en een van de founding fathers van de minor ondernemerschap (2005). Hij heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van het nut van het sociale netwerk (family, friends and fools) voor ondernemingen.

Tijdens dit weekend zal hij zijn best doen je te inspireren met verhalen en kritische voetnoten. Daarnaast zal hij als karaoke expert het voortouw nemen bij de karaoke op zaterdag avond.

Martin Haring

 

Dymphna Snijders-Blok

Dymphna heeft in 2013 meegedaan aan het snelkookpanweekend en daar haar idee Bloknoot uitgewerkt. Dymphna is naast eigenaar van Bloknoot docent bij de minor ondernemerschap en specialist op het gebied van businessmodel canvas, netwerken en elevatorpitch. Met haar tomeloze energie zal ze dit weekend voor veel inspiratie zorgen!

 

Bart Sutorius

Eigenaar van Adviesburo Sutorius en al 8 jaar coach bij de minor ondernemerschap. Bart heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het business model canvas en daarbij ook gekeken naar de sociale component. Tijdens het weekend zal blijken dat zijn kritische vragen je helpen bij het scherpstellen van je propositie!

 

 

 

Michael Tuguntke

 

Een van de mede oprichters van de minor ondernemerschap en mede verantwoordelijk voor het sales traject binnen de minor.

Bekwaam in het faciliteren van creatieve sessies en het stellen van kritische vragen.

https://www.linkedin.com/in/tuguntke/

 

 

Rinke van Couwelaar

Rinke stond ook aan de wieg van de minor ondernemerschap en is grotendeels verantwoordelijk geweest voor het pedagogische concept. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in design thinking en business model canvas. 

 

 

 

 

 

 

Jury

 Hein Roelfsema(DutchCE) Mirjam Leloux(IXA) en Huib de Jong(HvA)

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren