30-31 mei 2015  4e snelkookpanweekend

Medewerkers HvA (Hogeschool van Amsterdam) en AHK (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten) starten een eigen onderneming in één weekend.

Medewerkers uit alle domeinen van HvA en AHK kunnen op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2015 gratis deelnemen aan een snelkookprogramma dat resulteert in een aantal bedrijfsideeën en bedrijven. Externe personen kunnen op voordracht van personeel toegevoegd worden.

Het gehele programma wordt begeleid door coaches en externe relaties van de Minor Ondernemerschap.

Het weekend is gevuld met workshops, creativiteit, inspiratie, fun, stimulerende sprekers en coaches.

Voor iedereen die wil ondernemen; voor iedereen met of zonder ervaring, voor iedereen met of zonder bedrijfsidee.

Het weekend wordt afgesloten met pitches voor een deskundige jury. De winnaars kunnen gedurende zes maanden één dag per week besteden aan het bedrijf (in de baas haar tijd).

Met vriendelijke groeten,

Martin Haring
Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE)
Hogeschool van Amsterdam

 

SNAPPTHIS winnaar 3e snelkookpan weekend

SNAPPTHIS gaat een applicatie worden waarbij studenten een woord opgestuurd krijgen, zij moeten dit koppelen aan een beeld en de beelden verzameling van de studenten wordt omgezet tot een moodboard voor de betreffende term. De applicatie gaat de studenten helpen met associëren en het uitbreiden van hun woordenschat.

Het ondernemende idee van de docenten van de HvA, Marije ten Brink(DMCI), Sanne Roeffel-Spil(DOO) en Doret vd Kerkhof(DEM), wist de jury van het snelkookpanweekend, Huib de Jong (Rector HvA), Bridget Kievits (Lid CvB AHK) en Erik Boer(directeur ACE), te overtuigen om de snelkookpan te overhandigen

De winnaars van het weekend in 2013 hadden het idee met de titel "eigen wijs op reis"

 

ticketregistratie
 ticketregistratie