Coaches, sprekers en jury

Martin Haring, is programma manager Ondernemerschap bij de HvA en een van de founding fathers van de minor ondernemerschap (2005). Hij heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van het nut van het sociale netwerk (family, friends and fools) voor ondernemingen.

Tijdens dit weekend zal hij zijn best doen je te inspireren met verhalen en kritische voetnoten. Daarnaast zal hij als karaoke expert het voortouw nemen bij de karaoke op zaterdag avond.

Martin Haring

 

Dymphna Snijders-Blok

Dymphna heeft in 2013 meegedaan aan het snelkookpanweekend en daar haar idee Blokxii uitgewerkt. In 2015 heeft Blokxii de publieksprijs gewonnen op de Promzbeurs voor relatiegeschenken. Dymphna is naast eigenaar van Blokxii docent bij de minor ondernemerschap en specialist op het gebied van businessmodel canvas, netwerken en elevatorpitch. Met haar tomeloze energie zal ze dit weekend voor veel inspiratie zorgen! Ook bij de karaoke staat ze haar mannetje!

Bram Alkema is specialist in het opzetten van nieuwe marketingstrategieën. Met zijn creatieve, onorthodoxe en soms confronterende stijl helpt hij het publiek over de grenzen van de eigen businessmodellen te kijken.Door zijn advertentie-lauwe houding (‘ooit facebook tv-reclame gezien?’), wordt hij ook wel de Seth Godin van de lage landen genoemd.
Bram Alkema

 

Bart Sutorius

Eigenaar van Adviesburo Sutorius en al 6 jaar coach bij de minor ondernemerschap. Bart heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het business model canvas en daarbij vooral ook gekeken naar het sociale component. Tijdens het weekend zal blijken dat zijn kritische vragen je helpen bij het scherpstellen van je propositie!

 

 

Zita van Wees is een zelfstandig projectmanager en yogaspecialist. Zij zal op zondag de yogasessie vormgeven.
Zita van Wees

 

 

 

Rinke van Couwelaar

Rinke stond ook aan de wieg van de minor ondernemerschap en is grotendeels verantwoordelijk geweest voor het pedagogische concept. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in design thinking en business model canvas. Daarnaast is hij de founding father van de Boerhaave boerderij en zal zijn niet aflatend enthousiasme en creativiteit aanstekelijk werken tijdens dit weekend!

 

 

 

 

 

Wendy Vos is zelfstandig ondernemer en koordirigent. Als geen ander weet zij hoe belangrijk een goede elevatorpitch is.
Wendy Vos

 

 

Jury

jury snelkookpan.jpg

Bridget Kievits, Lid CvB AHK
Erik Boer, algemeen directeur ACE
Huib de Jong, Rector HvA

registratiebalies
 registratiebalies