Theo Roos (Amstelveen College) winnaar  5e snelkookpanweekend

 

Theo Roos won op 22 mei de 5e snelkookpan met zijn idee om werknemers en werkgevers te ontstressen: Technostressreductie. Via een app gaat hij regelen dat de stress van werkgerelalteerde mails/digitale berichten, buiten werktijd, tegen gegaan wordt.

Theo was een van de docenten uit het Middelbaar onderwijs die via de VECON conferentie een wild-card gekregen had voor het weekend. Hij gaf zijn collega's uit het Hoger Beroeps onderwijs het nakijken, door de jury te overtuigen van zijn concept.

Als winnaar ontvangt hij een halfjaar coaching vanuit het Amsterdam Center for Entrepreneurship en wordt zijn website gratis gebouwd door Avocado Media.

Wij wensen hem veel succes met het uitwerken van zijn concept! Tot in 2017!

 

Het gehele programma van het snelkookpanweekend wordt begeleid door coaches en externe relaties van de Minor Ondernemerschap.

Het weekend is gevuld met workshops, creativiteit, inspiratie, fun, stimulerende sprekers en coaches.

Voor iedereen die wil ondernemen; voor iedereen met of zonder ervaring, voor iedereen met of zonder bedrijfsidee.

Het weekend wordt afgesloten met pitches voor een deskundige jury. De winnaars worden gedurende zes maanden begeleid door een coach vanuit ACE en krijgen een gratis website aangeboden.

Met vriendelijke groeten,

Martin Haring
Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE)
Hogeschool van Amsterdam

Borduur en stuur winnaar 4e snelkookpan weekend

Het ondernemende idee van de docenten van de HvA, Miranda Vervoort(HvA) en Susan Arendsman (AHK), wist de jury van het snelkookpanweekend, Huib de Jong (Rector HvA), Bridget Kievits (Lid CvB AHK) en Erik Boer(directeur ACE), te overtuigen om de snelkookpan te overhandigen

Miranda en Susan vertellen: "Iedereen is tegenwoordig druk. We dreigen onszelf en elkaar soms uit het oog te verliezen. Veel mensen zijn daarom op zoek naar manieren om even stil te staan en echt aandacht te hebben voor jezelf en een ander. Ons product  Borduur en Stuur helpt je daarbij."

Borduur en Stuur is een doe-het-zelf-pakketje met kaarten die je zelf kan borduren. Borduren is een manier om even nergens aan te denken en mindful te zijn. Tegelijkertijd is het voor de ontvanger van de kaart leuk om een kaart te krijgen waaraan iemand echt aandacht heeft besteed. Het pakket bestaat uit drie kaarten: één kaart maak je voor jezelf, één voor een vriend, en één voor een onbekende die een aandachtskaart kan gebruiken. 

"Het is een product waarmee we weer even aandacht hebben voor onszelf en elkaar," aldus Susan.
Wil je meer informatie over  Borduur en Stuur? E-mail: borduurenstuur@gmail.com

De winaars van het weekend in 2014 zijn bezig met het ontwikkelen van de app "snappthis"

De winnaars van het weekend in 2013 ontwikkelen de app "eigen wijs op reis"


 

 

barcode scannen
 barcode scannen