Coaches, sprekers en jury

Martin Haring 

Martin Haring, is programma manager Ondernemerschap bij de HvA en een van de founding fathers van de minor ondernemerschap (2005). Hij heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van het nut van het sociale netwerk (family, friends and fools) voor ondernemingen.

Tijdens dit weekend zal hij zijn best doen je te inspireren met verhalen en kritische voetnoten. Daarnaast zal hij als karaoke expert het voortouw nemen bij de karaoke op zaterdag avond.

Martin Haring

 

Dymphna Snijders-Blok

Dymphna heeft in 2013 meegedaan aan het snelkookpanweekend en daar haar idee Bloknoot uitgewerkt. Dymphna is naast eigenaar van Bloknoot docent bij de minor ondernemerschap en specialist op het gebied van businessmodel canvas, netwerken en elevatorpitch. Met haar tomeloze energie zal ze dit weekend voor veel inspiratie zorgen!

 

 

Bram Alkema is specialist in het opzetten van nieuwe marketingstrategieën. Met zijn creatieve, onorthodoxe en soms confronterende stijl helpt hij het publiek over de grenzen van de eigen businessmodellen te kijken.Door zijn advertentie-lauwe houding (‘ooit facebook tv-reclame gezien?’), wordt hij ook wel de Seth Godin van de lage landen genoemd.
Bram Alkema

 

 

 

Bart Sutorius

Eigenaar van Adviesburo Sutorius en al 8 jaar coach bij de minor ondernemerschap. Bart heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het business model canvas en daarbij ook gekeken naar de sociale component. Tijdens het weekend zal blijken dat zijn kritische vragen je helpen bij het scherpstellen van je propositie!

 

 

Krisja Abelman

Zelfstandig ondernemerscoach, gespecialiseerd in BMC/Effectuation en mediator en ook al weer acht jaar betrokken bij de ontwikkeling van de minor ondernemerschap.

Deze maand rondt ze een masterclass Business Model You af, samen met Dymphna.

Laat je dit weekend verrassen door haar spitsvondige ingevingen!

https://nl.linkedin.com/in/krisjaabelman

http://www.abelman.nl

 

 

 

 

 

Hanna Copini is een zelfstandig projectmanager, entrepreneur en yogaspecialist. Naast dat zij deelnemer aan het weekend is, zal zij op zondag de yogasessie vormgeven.


Hanna Copini

 

 

 

 

 

 

 

 

Rinke van Couwelaar

Rinke stond ook aan de wieg van de minor ondernemerschap en is grotendeels verantwoordelijk geweest voor het pedagogische concept. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in design thinking en business model canvas. Daarnaast is hij de founding father van de Boerhaave boerderij en zal zijn niet aflatend enthousiasme en creativiteit aanstekelijk werken tijdens dit weekend!

 

 

 

 

 

Rutger Siebenga

Deze docent van de Johan Cruijff University is al weer jaren een vaste waarde in het team van de minor ondernemerschap van de HvA.

Zijn prettige en effectieve manier van coachen geven hem een plek op deze eregalerij. Hij is er dit jaar voor het eerst bij, maar dat zal zeker niet de laatste keer zijn!

https://nl.linkedin.com/in/rutger-siebenga-a385082

 

 

Bodei Brouwer

Deze dame verzorgt tijdens het snelkookpanweekend de pitchtraining.

Ze noemt zichzelf storyteller, ze kan jou echter ook heel goed helpen bij het vertellen van je verhaal en dat is voor een pitch uitermate belangrijk!

http://www.bodeibrouwer.com/

 

 

 

Jury

 

jury snelkookpan.jpg

Bridget Kievits, Lid CvB AHK
Erik Boer, algemeen directeur ACE
Huib de Jong, Rector HvA

congressoftware
 congressoftware