Informatiemarkt Paleis Soestdijk

Woont u in de nabijheid van Paleis Soestdijk en bent u benieuwd naar de huidige stand van zaken en het proces met betrekking tot het bestemmingsplan? Kom dan maandag 3 december naar de informatiemarkt in de Oranjerie!

Algemeen directeur Floris de Gelder vertelt u deze avond meer over de plannen, waarna u in gesprek kunt gaan met één van onze medewerkers op de informatiemarkt. We horen daar ook graag uw ideeën over de programmering en activiteiten in en om het Paleis.

Omdat we veel geïnteresseerden verwachten en graag iedereen de mogelijkheid bieden met ons in gesprek te gaan en zich te laten informeren, kunt u zich aanmelden voor één van de twee beschikbare tijdvakken:

  1. 19.30 - 20.30 uur
  2. 20.45 - 21.45 uur

Elk tijdvak duurt een uur en start met een korte presentatie door algemeen directeur Floris de Gelder. Daarna kunt u een bezoek brengen aan de informatiemarkt. 

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 29 november a.s. (12.00 uur). Iedere deelnemer dient zich afzonderlijk aan te melden. LET OP: voor de bijeenkomst geldt dat er beperkt plek is. Wilt u zeker zijn van uw deelname? Meldt u dan zo spoedig mogelijk aan! Een bewijs van inschrijving met daarbij de laatste informatie ontvangt u uiterlijk donderdag 29 november.

Wij ontmoeten u graag op 3 december!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren