Informatiemarkt Paleis Soestdijk

Woont u in de directe nabijheid van Paleis Soestdijk? Dan bent u vast wel eens eerder bij ons te gast geweest tijdens één van de informatieavonden. Bent u benieuwd naar de voortgang van de plannen die MeyerBergman Groep heeft voor het Paleis? Kom dan maandag 3 december naar de informatiemarkt!

Onze plannen krijgen steeds meer vorm en op dit moment zijn wij met de gemeente in gesprek over de invulling van het bestemmingsplan. Graag informeren wij u over dit proces en onze plannen tijdens de informatiemarkt op maandag 3 december a.s. in de Oranjerie. Directeur Floris de Gelder vertelt u graag meer over de plannen voor het Paleis, de tuin, het park en de bijbehorende gebouwen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en kunt u ons uw ideeën meegeven rondom de programmering en activiteiten.

Omdat we veel geïnteresseerden verwachten en graag iedereen de mogelijkheid bieden met ons in gesprek te gaan en zich te laten informeren, kunt u zich aanmelden voor één van de twee beschikbare tijdvakken:

  1. 16.30 - 17.30 uur
  2. 17.45 - 18.45 uur

Deze tijdvakken zijn speciaal voor u als omwonende gereserveerd. Andere geïnteresseerden krijgen later op de avond de gelegenheid met ons in gesprek te gaan.

Elk tijdvak duurt een uur en start met een korte presentatie door algemeen directeur Floris de Gelder. Daarna kunt u een bezoek brengen aan de informatiemarkt. 

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 29 november a.s., 12.00 uur. Iedere deelnemer dient zich afzonderlijk aan te melden. LET OP: voor de bijeenkomst geldt dat er beperkt plek is. Wilt u zeker zijn van uw deelname? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan! Een bewijs van inschrijving met daarbij de laatste informatie ontvangt u uiterlijk donderdag 29 november, einde middag. 

Wij ontmoeten u graag op 3 december!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren