Aanmelden

Zoekt u zakelijke kansen over de grens? Meld u aan op en wij helpen u internationaal graag verder op weg. In het online formulier vult u de gegevens in over uw bedrijf (in het Engels), uw verwachtingen en zakelijke ambities voor de Amerikaanse markt, welke medewerker gaat afreizen naar Maryland en de reisperiode van uw voorkeur. Uw aanmelding leggen wij voor aan The Maryland Department of Commerce (MDC), en gevolgd (kort na aanmelding) door een telefonisch intakegesprek om uw zakelijke wensen en verwachtingen af te stemmen.

 

Deelname aan het Soft Landing Programma en de begeleiding van The Maryland Department of Commerce is free of charge, evenals matchmaking introducties in het regionale netwerk, gebruik van kantooraccommodatie in BWtech en de regionale support. Kosten voor vlucht, verblijf en levensonderhoud zijn niet inbegrepen.

 

Doelgroep

Het Soft Landing Programma richt zich op Zuid-Hollandse cybersecuritybedrijven met meerdere werknemers en klantenportfolio in Nederland, een internationaliseringsplan en -budget, en een duidelijke doelgroepomschrijving. De aan het programma deelnemende bedrijven werken gratis vanuit het kantoor van BWtech Research & Business Park in Baltimore. Na een wederzijds akkoord wordt de reis gepland in overleg met MDC en gaat het Soft Landing Programma van start!

 

NB: Het aanmeldingsformulier is in het Engels. Beantwoord de vragen ook in het Engels, zodat MDC uw inschrijving direct kan beoordelen. 

Personal information

Company info

Products / services

Soft Landing Program Goals

The purpose of soft landing is exploring opportunities, establishing customers and partners, leading to the possibility of establishing a permanent presence and office.

event registration made easy
 event registration made easy