De initiatiefnemers

 

Het Soft Landing Programma voor cybersecuritybedrijven naar Maryland (USA) is een initiatief van:


InnovationQuarter
Zuid-Holland is dé ideale landingsplaats voor (inter)nationale bedrijven die willen groeien. Wereldwijd profileert InnovationQuarter deze unieke deltaregio en legt contact met ondernemers die bij ons innovatieve ecosysteem passen. InnovationQuarter assisteert bij vestiging, verhuizing en/of uitbreiding in de regio. Van startups tot multinationals, van R&D-faciliteiten tot marketing- & saleskantoren. InnovationQuarter is partner van hét nationale acquisitienetwerk Invest in Holland. 


Daarnaast financiert InnovationQuarter vernieuwende en snelgroeiende bedrijven, ondersteunt ondernemers bij het internationaal zaken doen en organiseert (internationale) samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Zo ontwikkelt InnovationQuarter de provincie Zuid-Holland samen met het bedrijfsleven tot één van de meest innovatieve regio’s van Europa.


InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland en is een initiatief van het ministerie van Economisch Zaken, de Provincie Zuid-Holland, de gemeenten van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Drechtsteden, Westland, Zoetermeer, TU Delft, Universiteit Leiden en de medische centra Leids Universitair Medisch Centrum en Erasmus Medisch Centrum en Stichting HEID (Holdingfonds Economische Investeringen Den Haag). 

 

Maryland Department of Commerce (MDC)
De Maryland Department of Commerce is de InnovationQuarter van Maryland en is verantwoordelijk voor de economische bevordering van deze staat. MDC assisteert buitenlandse bedrijven met vestiging in Maryland en kan informatie verschaffen over vestigingslocaties, financiële programma’s, belasting, service providers, export en evenementen.

Sinds 2010 heeft MDC 4000 bedrijven geholpen, 40.000 banen aangetrokken en behouden, en $3 miljard aan investeringen gealloceerd. 


 

event registration made easy
 event registration made easy