OWee Bestuur 2020

OWee Bestuur 2020

OWee Bestuur 2020!

 

Dat je nu dit formulier leest laat zien dat je interesse hebt in de organisatie van de OWee in 2020! Wat goed! Door op onderstaande link te klikken krijg je alle informatie over wat het inhoudt om de OWee te organiseren en over de sollicitatie procedure.

 

Klik hier voor het interessedocument 2020!

 

Door onderstaande vragen te beantwoorden kun je solliciteren voor OWee Bestuur 2020. Solliciteren is mogelijk tot eind september. De precieze datum volgt nog. Aan de hand van je motivatiebrief en cv zullen wij bepalen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na de sollicitatiegesprekken krijg je te horen of we je graag willen uitnodigen voor de workshopmiddag. Dit is een middag waarbij je in groepen een aantal cases zal proberen op te lossen. 

 

We kijken erg uit naar je sollicitatie! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@owee.nl.

 

LET OP: de deadline om te solliciteren is maandag 30 september!

In het volgende deel vragen we je om een foto van jezelf, een motivatiebrief en je cv te uploaden. In je motivatiebrief kun je aangeven waarom jij de OWee in 2020 wilt organiseren en waarom jij de geschikte persoon hiervoor bent. Vertel  iets over jezelf en nevenactiviteiten of ervaringen die je hebt die je zouden kunnen helpen bij de organisatie van de OWee.

registratiebalies
 registratiebalies