Nu reizen rond de wereld niet mogelijk is, brengt Sponsorreport de internationale sponsorwereld bij je thuis!

In een World Tour van interactieve webinars met leiders uit de sponsoringindustrie gaat Sponsorreport in op de actuele vragen, uitdagingen, problemen en oplossingen wereldwijd.

De wereld van sport, cultuur en entertainment staat zwaar onder druk als gevolg van Covid-19. Sportevenementen en festivals worden afgelast, sporters en artiesten spelen voor (half)lege stadions en zalen. Wat is de rol van sponsoring in deze tijden? Hoe gaat, of moet, onze industrie veranderen? Wat zijn mogelijke oplossingen? En durven we met elkaar al verder naar de toekomst te kijken?

In het najaar organiseert Sponsorreport webinars met sponsorprofessionals uit onder meer Australië, Amerika, Europa en Azië. Per webinar worden deze internationale experts bevraagd en ondersteund door één of meerdere mensen uit de Nederlandse sponsorindustrie. De voertaal is Engels.

Op dinsdag 8 september (14.00 - 15.30 uur) staat de eerste virtuele reis gepland. We schakelen die dag tussen Amerika en Engeland. Eelco van der Noll (Budweiser), Willlem Dinger (Unilever) en Jonathan Bosch (Seattle Seahawks) geven je inzicht in de dagelijkse gevolgen van de crisis in de sport- en entertainmentsector en delen hun ervaringen. Hoe reageren grote internationale sponsors en sportorganisaties nu op de situatie en hoe kijken ze naar sponsoring in het post Covid-19 tijdperk?

Dinsdag 15 september (11.00 - 12.30 uur) vliegen we door naar Australië. Kim Skildum-Reid, directeur Power Sponsorships, geeft ons crisisadvies op het gebied van sponsoring. Vraagstukken als: moet je als bedrijf sponsor blijven als een sportevenement wordt geannuleerd? Hoe maak je een sponsorprogramma recessiebestendig ná Covid-19 en hoe pak je nu de activatie aan? Kim zal deze vragen beantwoorden.

De webinars zijn interactief met veel ruimte voor vragen. Nu al een vraag voor één van de experts? Stel je vraag alvast via de e-mail zodat deze tijdens het webinar wordt behandeld.

Meer informatie over de webinars? Lees dan de uitgebreide toelichting

We zijn op dit moment druk bezig het reisschema verder in te vullen. De nieuwe bestemmingen en data worden spoedig aan het programma toegevoegd.


Inschrijven
Schrijf direct in voor één of beide webinars en leer zo van sponsorprofessionals wereldwijd. Deelname is al mogelijk vanaf € 49,95. Beide webinars bijwonen? Dat kan voor € 79,95 (Sponsorreport geeft je dan € 19,95 korting).