YES!Delft nodigt jou uit voor de Sportbedrijf Rotterdam Innovation Challenge 

 

WAT HOUDT DE CHALLENGE IN? | Samen met YES!Delft wordt een startup evenement georganiseerd, waarbij op zoek gegaan wordt naar innovatieve ideeën, die Sportbedrijf Rotterdam helpen met het bouwen van de sportvelden van de toekomst. De twee winnaars van de challenge mogen een pilot doen bij één van de sportvelden die Rotterdam rijk is, waarvan de onkosten vergoed worden door Sportbedrijf Rotterdam.

 

WIE IS YES!DELFT? | YES!Delft is dé toonaangevende tech incubator verbonden aan de TU Delft en een van de leidende tech incubators van Europa gespecialiseerd in medtech, mobiliteit, kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. 

 

WAT ZIJN DE DOELSTELLINGEN? | Sportbedrijf Rotterdam daagt startups uit om innovatieve oplossingen te gebruiken om de sportvelden in Rotterdam interactiever te maken. De onderwerpen waar het Sportbedrijf Rotterdam met deze challenge op hoopt te innoveren zijn verdeeld in twee onderwerpen.

 1: Sportveld van de toekomst - Startups met technologische innovaties die op sportvelden toegepast kunnen worden, zonder de huidige faciliteiten aan te passen met als resultaat verhuurbaarheid te verhogen en nieuwe beweegvormen te stimuleren. 

 2: Toegangsbeheer op Buitensportcomplexen - daagt startups uit door middel van innovatieve toegangsbeheersystemen, het gebruik van de sportvelden op de buitensportcomplexen te verhogen en de toegankelijkheid te verbeteren.

Wil je meer weten over deze challenge? klik dan op deze link. 

 

FINALE EVENEMENT | Op 28 November 2019, nodigen we jou uit voor een middag vol innovatie bij YES!Delft. Tijdens dit evenement gaan alle finalisten pitchen. Een expert jury zal na de pitches de twee winnaars van de Sportbedrijf Rotterdam Innovation Challenge benoemen. 

 

PROGRAMMA 28 NOVEMBER | 

15:00 - 15:30   Inloop gasten
15:30 - 16:40   Pitches + Q&A
16:40 - 17:10   Drankjes en Jury beraad
17:10 - 18:00  Bekendmaking winnaars en Borrel
 
Dit event zal plaatsvinden bij YES!Delft. Voor de routebeschrijving kan je klikken op de volgende link. Vergeet je niet aan te melden voor 26 November 2019. Zorg dat je erbij bent!
 
Dit event is mogelijk gemaakt door de Gemeente Rottredam.
 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren