Inleiding
Wie wil de dag nou niet energiek en vol goede moed starten? En daarnaast ook nog eens de mogelijkheid hebben om tijdens een vitaal ontbijt sportkennis te kunnen delen met anderen en te kunnen netwerken? Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Kom dan op dinsdag 7 november naar de Sport&Business Roadtrip in het Philips Museum te Eindhoven. 

Boeiend thema! 
De eerste twee edities van deze Roadtrip waren een enorm succes. Bezochten we eerder Decathlon te Arnhem en de KNVB Campus in Zeist, nu reizen we af naar de lichtjesstad van Nederland en zijn we te gast bij het Philips Museum in Eindhoven. Deze unieke locatie past perfect bij het thema van deze Roadtrip: Philips was een van de eerste organisaties in Nederland die zich heeft ingezet voor bedrijfssport. Zij initieerden in 1977 de eerste versie van de European Company Sport Games Sport. Via bedrijfssport kon Philips destijds hun werknemers, die uit heel Nederland kwamen, verbinden.


Bedrijfssport, meer bewegen en vitaliteit op de werkvloer staan centraal tijdens het korte, krachtige programma. Deskundige sprekers vanuit de sportwereld en het bedrijfsleven vertellen wat de meerwaarde is van bedrijfssport binnen een organisatie en hoe dit kan zorgen voor vitaliteit op de werkvloer. Daarnaast geven ze je inzicht en tips om de volgende stap te zetten naar een vitale organisatie. Betere samenwerking, een hogere productiviteit en een hogere kwaliteit van werk zijn enkele voorbeelden van het positieve effect dat vitaliteit, en dus bedrijfssport, heeft op de medewerkers. 

Daarnaast komen ook de European Company Sport Games voorbij. Eindhoven heeft in 1977 de eerste editie van deze Olympische Spelen voor bedrijven georganiseerd dankzij initiator Philips. Door dit evenement komen iedere twee jaar duizenden ondernemers in beweging.

Na het ontbijt en het inhoudelijke programma kun je deelnemen aan een rondleiding door het Philips Museum. Dit is dé kans om te ontdekken hoe Philips van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot wereldconcern is uitgegroeid.