Het was een mooie dag! 

Maandag 11 december was het jaarlijkse Sportinnovator Event XL. Ondanks de hevige sneeuwval was een groot aantal geïnteresseerden in sportinnovatie naar Den Haag gekomen voor inspiratie en netwerkmogelijkheden. Heb je het congres gemist? Kijk dan voor de hoogtepunten naar de winnaars van de Nationale Sportinnovator Prijs 2017 en een verslag van de sprekers en sessies. 

Het Sportinnovator Event XL vond plaats op maandag 11 december in Den Haag en is dé landelijke ontmoetingsplek waar vertegenwoordigers vanuit wetenschap, overheid, sport en bedrijfsleven niet alleen kennis uitwisselen maar bovenal nieuwe verbindingen leggen.


Plenair programma met topsprekers! 

Sportinnovator biedt u een boeiend plenair programma. Onder leiding van dagvoorzitter Tom van 't Hek gaan keynote sprekers in op actuele thema's. Zij inspireren en informeren u onder andere over big data, verwachtingen voor de toekomst en samenwerking en bespreken vanuit hun eigen ervaring het belang van innovatie. Zo hebben onder andere Sarina Wiegman (werelds beste coach vrouwenteam 2017), Noud van Alem (internationale marketeer), Inge Stoter (innovatiemanager Thialf), Alexander Bloemers (CEO Imbema Group) en Peter Blangé (prestatie- en innovatiemanager KNVB) hun medewerking toegezegd. Vanuit het Topteam Sport zijn er bijdragen van Harry van Dorenmalen (voorzitter) en Maurits Hendriks. Ook worden tijdens het event de Nationale Sportinnovator Prijzen uitgereikt en is er volop ruimte ingebouwd om te netwerken.

 

Interactieve parallelsessies

Daarnaast bieden de praktische parallelsessies een goed overzicht van de stand van zaken rond nieuwe initiatieven rond sportinnovatie in Nederland. In een 'speelhoek' op het centrale netwerkplein zijn bovendien een aantal sportinnovaties te bekijken en te proberen. 

 

Doelgroep

Het Sportinnovator Event XL is bedoeld voor professionals op het gebied van breedte- en topsport, innovatie, vitaliteit, gezondheid, voeding, accommodaties, big data, producten & materialen en coaching afkomstig uit sport, bedrijfsleven, overheid en onderwijs & onderzoek.