Welkom

 

Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie Media en Informatietechnologie, organiseert op donderdag 30 maart 2017 het Stage Event ICT. Op deze website kunt u meer informatie vinden over dit event en zich aanmelden tot en met 3 maart a.s.

Tijdens het Stage Event bieden wij u de gelegenheid om in marktvorm - samen met andere organisaties - in contact te komen met 140 tweedejaars studenten Informatica (INF) en 35 tweedejaars studenten Technische Informatica (TI). Wij vragen deze studenten zich voor te bereiden op uw komst.

Tijdens de netwerkborrel vanaf 17:15 uur bieden wij ook derdejaars studenten INF en TI de gelegenheid om langs te komen om kennis met u te maken voor een eventuele afstudeeropdracht.

Wilt u deelnemen aan het Stage Event, bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de stagecriteria en meldt u vervolgens aan. Indien blijkt dat teveel bedrijven zich hebben ingeschreven zal een selectieronde moeten plaatsvinden in verband met de beschikbare capaciteit. U ontvangt uiterlijk
6 maart a.s. van ons een definitieve bevestiging van uw deelname.

Indien u inhoudelijke vragen over stage heeft, dan kunt u contact opnemen met de stagecoördinator.

Kunt u niet wachten tot het event, deel dan nu uw uitdaging met onze studenten op Praktijklink.hr.nl

Tot ziens op het Stage Event ICT!

Met vriendelijke groet,

mede namens het team van de opleidingen Informatica en Technische Informatica

Hogeschool Rotterdam

Events & Communicatie