UITNODIGING

Stage & Carrière event 'Get Connected' 2019

Donderdag 7 februari 2019 | Hogeschool Rotterdam | Locatie: Kralingse Zoom

 

Geachte relatie,

Het Instituut voor Financieel Management (IFM) van Hogeschool Rotterdam organiseert op donderdag 7 februari 2019 de zevende editie van het Stage & Carrière Event ‘Get Connected’.

Tijdens het Stage & Carrière event staat de beroepsoriëntatie van de student centraal. Deze dag biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de tweedejaarsstudenten van de verschillende financiële opleidingen van IFM. De volgende opleidingen tijdens het Stage & Carrière event vertegenwoordigd zijn:

  • Accountancy
  • Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie)
  • Finance,Tax and Advice - Banking & Insurance (voorheen Financial Services              Management)
  • Finance,Tax and advice - Tax Law & Economics (voorheen Fiscaal Recht en               Economie) 

Het Stage & Carrière event staat wederom in het teken van ‘Get Connected’. Op deze dag draait het namelijk om verbinden, samenwerken en netwerken. Studenten kunnen tijdens dit event verschillende workshops volgen en deelnemen aan de netwerkvloer om met uw organisatie kennis te maken.

Naast het vinden van de juiste student voor uw stageopdracht is het event ook een mooie kans om kennis te maken met andere aanwezige bedrijven.

Het programma ziet er als volgt uit:

12.00-12.45 uur         Inloop
13.00-13.15 uur Opening (alleen voor studenten)
13.15-13.30 uur Verplaatsen naar de eerste ronde
13.30.14.15 uur Ronde 1: Netwerken/ workshops
14.15-14.30 uur Verplaatsen naar de tweede ronde
14.30-15.15 uur Ronde 2: Netwerken/ workshops
15.15-15.30 uur Verplaatsen naar de beroepsinhoudelijke masterclass
15.30-16.15 uur Beroepsinhoudelijke masterclass of speeddaten

Netwerkvloer
De netwerkvloer biedt u de gelegenheid om in contact te komen met tweedejaarsstudenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het derde jaar van hun studie. De studenten  van de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax and Advice zullen veelal per september 2019 of anders per februari 2020 starten met hun stage. Voor de opleiding Finance, Tax and Advice - Banking & Insurance (voorheen Financial Services Management) geldt alleen de stageperiode per september 2019. 

Stagenorm Finance, Tax and Advice - Banking & Insurance (voorheen Financial Services Management):
Volledigheidshalve willen wij u erop attenderen dat de studenten van deze opleiding tijdens het Stage & Carrière event nog niet weten of zij aan de stagenorm voldoen. De stagenorm zal bij deze opleiding rond april/ mei bekend zijn.
Dit kan betekenen dat deze studenten op de netwerkvloer alvast kennis willen maken, zich willen oriënteren en informeren over de stagemogelijkheden.

Deelnemen aan het Stage & Carrière event?
Voor u zijn er géén kosten aan verbonden. Het enige wat van belang is, is dat u binnen bovenstaande stageperiode(s) minimaal één stageplaats kunt aanbieden. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met de vraag om het bijgesloten format voor de stagevacature(s) te retourneren.

Tot vrijdag 11 januari 2019 kunt u zich aanmelden! U kunt uw deelname bevestigen via de onderstaande button.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Bureau Externe Betrekkingen van het Instituut voor Financieel Management (IFM).

 

Met vriendelijke groet,

Esther Karreman
Lindsey Kartodimedjo

Bureau Externe Betrekkingen IFM
Hogeschool Rotterdam

 

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is per 25 mei 2018 van kracht geworden.
HRBS respecteert uw gegevens en de veiligheid van al onze klantgegevens is zeer belangrijk voor ons. We wijzen u erop dat alle informatie veilig wordt bewaard en uw gegevens worden niet verspreid zonder uw toestemming. 
Alle contactgegevens, zoals uw naam, adres en e-mailadres, worden bewaard op servers met een gepaste beveiliging en worden alleen gebruikt om ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van onze activiteiten/events gerelateerd aan onze economische studies.

U ontvangt momenteel onze mailing, omdat u in het verleden heeft deelgenomen aan één van onze events, u heeft aangeven op de hoogte gehouden willen worden met betrekking tot onze activiteiten/events, één of meer van onze studenten stage heeft gelopen of een afstudeeronderzoek heeft gedaan bij uw bedrijf/organisatie.

Als u van ons wilt blijven horen, hoeft u niets te doen.

Als u er echter de voorkeur aan geeft om van onze lijst te worden verwijderd, klik dan op de link 'Uitschrijven' onderaan deze pagina. Uiteraard kunt u zich ook op een later tijdstip altijd uitschrijven.