Beste heer/mevrouw,

Donderdag 11 mei vindt op Hogeschool Rotterdam de Stagemarkt Logistiek 2017 plaats. Graag nodigen wij je hiervoor uit. Het is dé gelegenheid om je bedrijf te presenteren aan studenten van de grootste logistieke hbo-opleiding van Nederland! 

Deze middag zijn er circa 150 studenten aanwezig die op zoek zijn naar een stageplaats. Bij aanmelding krijgt jouw organisatie een mooie plaats op de markt om zo het logistiek talent van de toekomst te ontmoeten. Bedrijven uit alle bedrijfstakken van de logistiek zijn welkom!

Themadiscussie en netwerkmogelijkheden

Het werkveld is sterk in beweging; samenwerken binnen de keten wordt steeds belangrijker. De rol van internet neemt toe en goede ondersteunende informatiesystemen zijn cruciaal. Over welke specifieke kennis en vaardigheden moet de logistiek professional van de toekomst beschikken?

Samen met Yolande de Heus (Human Capital Agenda - Topsector Logistiek) en Edwin Wenink, winnaar van de competitie Logistiek Manager 2014 (Royal Flora Holland) gaan wij de dialoog aan over de vaardigheden waarover de logistiek professional van de toekomst dient te beschikken.

Voor alle deelnemende bedrijven zijn er diverse netwerkmogelijkheden en een borrel die de middag afsluit. Bekijk het volledige programma via de aanmeldbutton. Aanmelden is kosteloos!

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten op 11 mei a.s.!

Met vriendelijke groet,

 

Jan-Willem Boskaljon
Namens team Logistiek en Economie
Hogeschool Rotterdam