Kickstart je carrière bij de Rijkswaterstaat stagemarkt

Ben jij van plan om in september 2021 stage te lopen of om een afstudeerscriptie te schrijven? Zorg er dan voor dat je vrijdag 28 mei vrijhoudt in je agenda. Normaal gesproken zou er dan een live event plaatsvinden in Utrecht, maar helaas is dit niet mogelijk vanwege het coronavirus. Vandaar dat we een online alternatief hebben bedacht. Op 28 mei kun je deelnemen aan onze online stagemarkt. Deze vindt plaats tussen 13.00u en 16.30u. We vertellen je van alles over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en al haar werkzaamheden;
  • De gang van zaken omtrent stagelopen;
  • Ervaringen van oud- en huidige stagiaires wat betreft hun stageperiode;
  • Sparren met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema's;
  • De stagevacatures van Rijkswaterstaat met startdatum september 2021.

Wil jij meer weten over Rijkswaterstaat en haar stagemogelijkheden? Meld je dan nu aan voor deze sessie. Klik hier. Onder alle aanmeldingen verloten wij 3 goodiebags. De maandag voorafgaand aan de online sessie, ontvang je van ons een uitnodiging met daarin informatie over het online evenement.

PS: al onze stagevacatures met startdatum september 2021 staan vanaf 26 mei hier online. Op het moment dat je van ons de uitnodiging ontvangt voor de online sessie met daarin meer informatie over het online evenement, sturen we je ook de link naar alle stagevacatures toe. 

 

PSS: volg je ons al via Instagram? Daar houden we je op de hoogte van allerlei beurzen/evenementen, startersvacatures en interessante verhalen.

Heb je vragen over bovenstaand verhaal? Neem dan contact op met Lisa Groot (stage@rws.nl)

event software
 event software