​​​

Op dinsdagmiddag 19 maart organiseren de opleidingen Logistics Management en Logistics Engineering van Hogeschool Rotterdam gezamenlijk de jaarlijkse stagemarkt. Wij ontvangen u deze middag op onze locatie met één van de mooiste uitzichten op Rotterdam; het STC gebouw aan de LIoydstraat 300 op de 13e verdieping. Naast het bieden van een prachtig perspectief willen wij u tijdens deze middag  inspireren en in contact brengen met onze talentvolle logistieke professionals in spé.

 

De stagemarkt:

In een informele setting kunt u oriënterende gesprekken aangaan met de studenten. De doelgroep bestaat uit circa 200 logistieke studenten die na de zomer van 2024 starten met hun 3e jaars stage en 4e jaars die begin 2024 starten met afstuderen. Daarnaast heeft u ook de kans om in contact te komen met de studenten die op dit moment met hun afstudeerstage bezig zijn. Zij zullen deze zomer de arbeidsmarkt betreden en wellicht is er een match!

Bij deelname gaan wij ervan uit dat u overweegt een stageplaats aan te bieden. Bij deelname reserveren wij een plekje voor u op de stagemarkt (statafels zijn aanwezig). Hieraan zijn geen kosten verbonden; vol is vol!

Er is plek voor 25 bedrijven. Zodra we de 25 hebben bereikt kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst (max. 8).

Mocht u niet in de gelegenheid zijn deel te nemen aan deze stagemarkt, maar wel een mooie stageplaats beschikbaar hebben, dan kunt u deze plaatsen in PraktijkLink. PraktijkLink is een webapplicatie die bedrijven en organisaties in staat stelt om stage-, afstudeer- en praktijkprojectopdrachten aan te bieden voor studenten van Hogeschool Rotterdam.

*Aanmelden kan tot 7 maart!

Programma

Locatie

Hogeschool Rotterdam - Rotterdam Mainport Institute (STC gebouw)

13e verdieping

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam