Beton Event 2023

Al 65 jaar organiseren wij hét toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland! Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en deelnemen aan het congresprogramma.

Jarenlange traditie in ere hersteld!
Na een aantal bewogen jaren vanwege corona zijn we blij om te kunnen melden dat het Beton Event 2023 volgens traditie weer wordt georganiseerd op de derde donderdag van november, te weten 16 november. Deze dag staat in het teken van onze pijlers educatie en verbinding. Het kennisprogramma is opgesteld door onze programmacommissie, bestaande uit professionals uit de sector. Naast educatie staat uiteraard het netwerken centraal op deze dag.

Om aansluiting te vinden bij de toekomstige werknemers van deze sector hebben we er dit jaar ook voor gekozen om op dezelfde dag de Beton Experience plaats te laten vinden. De doelgroep van deze dag is daarmee tweeledig: professionals vanuit de gehele keten én studenten van mbo, hbo en wo faculteiten. De locatie die wij hiervoor hebben gekozen is de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Stands, inspirerende kennissessies, netwerken, kennismaken met de werknemers van de toekomst en elkaar ontmoeten op één van de horecapunten staat centraal op deze dag.

Wij verwelkomen je daarom graag op donderdag 16 november!


Met vriendelijke groet,
Maikel Jagroep | Directeur Betonvereniging

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren