Startschot Klimaattour 2019

 

Van 20-22 juni organiseert de gemeente Amersfoort de eerste Klimaattour. Op 20 juni trappen we deze graag met u af.

 

20 juni 2019

van 16.00 - 18.30 uur 

Prodentfabriek Amersfoort

 

De Klimaattour 2019 staat in het teken van de energietransitie. Een enorme uitdaging waarbij we iedereen in de regio nodig hebben. Gelukkig zijn er al vele actieve bewoners en professionals die dagelijks bezig zijn met de energietransitie. Als koploper nodigen we u graag uit voor het startschot van de Klimaattour. Hier kunnen we elkaar beter leren kennen én inspireren. Daar krijgen we (hopelijk!) allemaal energie van!

Inspireren doet in ieder geval onze spreker Jan Willem van de Groep, oprichter van Factory Zero, ondernemer en initiator van de Stroomversnelling. Hij is ervan overtuigd dat alle Nederlandse huishoudens binnen 20 jaar in een energieneutrale woning kunnen wonen. Dat vraagt wel om radicale verandering van de huidige bouwpraktijk. Jan Willem neemt ons mee in nieuwe vormen van samenwerking, future technology, duurzaamheid, schaalvergroting en innovatie in de bouw.

Meer details worden in de komende weken bekend, maar noteer deze datum in uw agenda en meld u vast aan om zeker te zijn van deelname.

Ik hoop u daar te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Astrid Janssen, wethouder Duurzaamheid