Startschot Klimaattour 2019

 

Van 20-22 juni organiseert de gemeente Amersfoort de eerste Klimaattour. Deze trappen we graag met u af.

20 juni 2019

van 16.00 - 18.30 uur 

Prodentfabriek Amersfoort

De Klimaattour 2019 staat in het teken van de energietransitie. Een enorme uitdaging waarbij we iedereen in de regio nodig hebben. Gelukkig zijn er al vele actieve bewoners en professionals die dagelijks bezig zijn met de energietransitie. Als koploper nodigen we u graag uit voor het startschot van de Klimaattour. Hier kunnen we elkaar beter leren kennen én inspireren. Daar krijgen we (hopelijk!) allemaal energie van!

Inspireren doet in ieder geval onze spreker Jan Willem van de Groep, oprichter van Factory Zero, ondernemer en initiator van de Stroomversnelling. Hij is ervan overtuigd dat alle Nederlandse huishoudens binnen 20 jaar in een energieneutrale woning kunnen wonen. Dat vraagt wel om radicale verandering van de huidige bouwpraktijk. Jan Willem neemt ons mee in nieuwe vormen van samenwerking, schaalvergroting en innovatie in de bouw.

Ik hoop u te ontmoeten op 20 juni om 16.00 uur bij de Prodentfabriek en zie uw aanmelding dan ook graag tegemoet. Meld u hier vast aan. Indien u een collega wilt meenemen dan kunt u hem/haar uitnodigen via het aanmeldformulier. Let op hij/zij dient zich dan nog wel zelf aan te melden.

Ik hoop u daar te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Astrid Janssen, wethouder Duurzaamheid

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren