Bezoekersregistratie Stern Auto Exclusief

Op donderdag 7 september 2017 vindt het spectaculaire Stern Auto Exclusief voor de elfde keer plaats. Graag nodigen wij u uit voor dit  zeer exclusieve evenement.

De locatie van dit jaar, Beachclub O. van Hotels van Oranje te Noordwijk is een geweldige hotspot aan het strand waar we u en uw (zakelijke) partner trakteren op een zomerse beachparty. Laat u tijdens dit evenement, met een fantastisch walking dinner, verrassen door al het moois wat wij en onze premium partners u te bieden hebben. Zo worden uw zintuigen verwend op het gebied van autosport, luxury, mode en nog veel meer.

Bent u in het bezit van een exclusieve, bijzondere of unieke personenwagen? Wij bieden u graag een startbewijs aan voor de Stern Auto 'Performance Rally' welke gereden wordt voorafgaand aan Stern Auto Exclusief. Dé uitgelezen kans om van uw mooiste auto te genieten en deze te tonen aan het grote publiek. Dit mag een Mercedes-Benz zijn, maar andere automerken zijn ook zeker welkom.

Om 17:00 uur start het avondprogramma van Stern Auto Exclusief. Rijdt u niet mee tijdens de rally, dan bent u uiteraard om 17:00 uur van harte welkom bij Beachclub O.!

Additioneel programma Performance Rally:
11:00 uur – Start rally bij Stern Auto Veenendaal
14:00 uur – Tussenstop van de rally op een unieke locatie
16:30 uur – Finish van rally bij Beachclub O. en mogelijkheid tot opfrissen

Hoofdprogramma Stern Auto Exclusief:
17:00 uur – Start Stern Auto Exclusief bij Beachclub O.
18:00 uur – Spectaculaire opening van het walking dinner
20:00 uur – De wereld van Mercedes-Benz
22:00 uur – Einde Stern Auto Exclusief

Dresscode: Summer chic

Graag willen wij u de mogelijkheid bieden om, op eigen kosten, een hotelkamer bij Hotels van Oranje of een privéchauffeur naar huis te boeken. Stern Auto heeft speciaal voor u een scherp relatietarief besproken. Klik hier om direct een kamer te boeken. Wilt u meer informatie over de chauffeursdienst kunt u dit aangeven tijdens de aanmelding.

Klik hier om u en uw eventuele introducé direct aan te melden. Hier kunt u tevens aangeven of u deelneemt aan de rally.

Graag tot ziens op hét evenement van het jaar: Stern Auto Exclusief.

Met vriendelijke groet,

Stern Auto B.V.

online ticketverkoop voor zakelijke
 online ticketverkoop voor zakelijke