Studiereis 

 

Wat?

We organiseren een driedaagse studiereis naar Kopenhagen en Lund. In meerdere opzichten lijkt de regio op Zuid-Holland. Het is een grootstedelijk gebied met een grote haven, het welvaartsniveau is vergelijkbaar en de overlap qua sectoren is groot. De regio loopt voor op het gebied van circulaire economie en clean tech en heeft met de organisatie Copenhagen Capacity een organisatie die zich actief inzet voor de acquisitie van talent naar de regio. Het doel van de studiereis is dan ook om te leren van en over de regio en inspiratie op te doen voor ons eigen werk. Daarnaast is het een mooie gelegenheid voor team building.

 

Wij zijn inmiddels druk bezig met het samenstellen van een programma. Het programma is dus nog niet definitief, maar je mag verwachten we langs zullen gaan bij een organisatie die vergelijkbaar werk doet als IQ, op bezoek gaan bij de lokale start-up incubator, een presentatie krijgen over het regionale ecosysteem en op bezoek gaan bij de ambassade.

 

Voor wie?

Deelname aan de studiereis is open voor alle collega’s die bij IQ op de payroll staan. We mikken op een groep van minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers. Mocht er meer animo zijn dan wordt er geloot. We verwachten van deelnemers een actieve inzet, zowel voor vertrek als bij terugkomst. Denk hierbij aan inlezen in de regio, het bijwonen van een lezing voor vertrek en het schrijven van een korte blog achteraf.

 

Praktische info

De studiereis vindt plaats van woensdag 1 april tot en met zaterdag 5 april. We vertrekken woensdagochtend vroeg vanuit Nederland en komen zaterdagavond laat terug. Deelname aan de studiereis geldt als werk. IQ vergoedt de reiskosten per trein naar Kopenhagen. Mocht je willen vliegen, dan kan dat op eigen kosten. Daarnaast vergoedt IQ de verblijfskosten van deelnemers gedurende het dagprogramma voor woensdag tot en met zaterdag. Kosten na de het programma (bijvoorbeeld nog een biertje in de kroeg op vrijdagavond), zijn voor eigen rekening. Mocht je ook zaterdagnacht in Kopenhagen willen blijven, dan kan dat op eigen kosten.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren