Praktische informatie en voorwaarden

Prijs

U boekt via ons het totale landarrangement. De internationale vlucht kunt u naar eigen behoefte en op het door u gewenste moment boeken, mede afhankelijk van aan de studiereis te koppelen zakelijke afspraken of korte vakantie.

De prijs voor het landarrangement bedraagt tot 1 oktober 2017 € 3.895, - incl. btw. Dit is een speciaal vroegboektarief en is inclusief:

. transfer vanaf luchthaven naar hotel;
. 6 overnachtingen in Cape Town Lodge op basis van eenpersoonskamer en ontbijt;
. lunches en diners op alle dagen (tenzij anders vermeld);
. in programma opgenomen vervoer en clinics;
. in het programma genoemde werkbezoeken en seminars;
. startbijeenkomst in Nederland ter kennismaking en voorbereiding.

Na 1 oktober betaalt u voor deelname het reguliere tarief van € 4.195,- incl. btw voor hetzelfde pakket.

Wij vragen u zelf zorg te dragen voor:

. internationale vluchten naar en van Kaapstad (eventueel met tussenstop in Dubai of Abu Dhabi; deze vluchten zijn over het algemeen aantrekkelijker geprijst dan rechtstreekse vluchten Amsterdam-Kaapstad)
. eventuele eerdere of latere hotelovernachtingen. Er zijn in en rond Kaapstad uiteraard vele mogelijkheden voor een verlenging/vakantie. Denk aan de Garden Route.
. annulerings- en/of reisverzekering
. drankjes en persoonlijke uitgaven buiten het programma om

Voorwaarden

Na uw digitale registratie is uw aanmelding definitief. U ontvangt van Arko Sports Media per e-mail een ontvangstbevestiging en de factuur. Voor aanvang van de studiereis dient de volledige reissom te zijn voldaan.

Na de bevestiging per e-mail vanuit Arko Sports Media is het volgende annuleringsschema van toepassing:

. tot 15 oktober kunt u de reis annuleren tegen 50% van de totale deelnameprijs (naamswijziging is kosteloos mogelijk);
. van 15 oktober tot 15 november kunt u de reis annuleren tegen 75% van de totale deelnameprijs (naamswijziging is kosteloos mogelijk);
. na 15 november is annulering niet meer mogelijk. Wel kan tot uiterlijk 27 november een naamswijziging kosteloos worden doorgevoerd.

Hotel

Cape Town Lodge is een viersterren hotel met 123 kamers in het centrum van Kaapstad, op loopafstand van het Waterfront. Het beschikt over een buitenzwembad, fitnessruimte, poolbar, dakterras, bar/lounge en restaurant. Iedere kamer beschikt over wifi, koelkast, koffie/thee faciliteiten en televisie.

Adres:
101 Buitengracht Street, Western Cape 8001
Tel. +27 21 422 0030
http://www.capetownlodge.co.za/