Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2013

Werk in één week jouw idee uit tot een compleet businessplan!

Voor studentondernemers met start- en groeiambities

De jaarlijkse Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap gaat weer van start! Van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli 2013 organiseren de Rabobank Amsterdam en het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) een summerschool speciaal gericht op studenten die serieuze plannen hebben om te gaan ondernemen of die al zijn gestart. Aanmelden voor de Summerschool is mogelijk tot en met 26 juni 2013.

Starten en Groeien
Je wordt een week lang begeleid bij het opzetten of door ontwikkelen van je eigen bedrijf. Het thema van de Summerschool is dit jaar daarom ook "Starten en Groeien". Het programma van de Summerschool is erg intensief, hou er rekening mee dat je gedurende de Summerschool meer dan fulltime beschikbaar moet zijn.

Compleet businessplan
De Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap is de ideale mogelijkheid om in een week tijd je ondernemingsidee uit te werken tot een compleet businessplan. Onder leiding van experts van de Rabobank en ACE én succesvolle ondernemers kun je een week lang aan je businessplan werken. Bovendien train je ook nog je ondernemersvaardigheden en bouw je aan een professioneel netwerk.

Thema's
Gedurende de week is er ruim aandacht voor thema's als financiën, marketing, duurzaamheid, netwerken, sales en strategie. Voor ieder thema zullen specialisten worden ingeschakeld om je te helpen met je businessplan.

Win de titel
Aan het einde van de week kun je ook nog kans maken op de titel ‘beste ondernemer Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2013’. Uiteraard wordt hier een mooie prijs aan verbonden.

Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!

ACE A5 flyer Summerschool Ondernemerschap.jpg

evenement organiseren
 evenement organiseren