Juryleden

Op vrijdagochtend 12 juli presenteren alle deelnemers hun businessplan aan een deskundige jury die bestaat uit Enno Masurel (voorzitter jury), Piet Kramer en Jochum Jarigsma. Er worden vijf deelnemers genomineerd die s’middags opnieuw zullen pitchen tijdens de finale van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap. De jury tijdens de finale bestaat uit Enno Masurel (voorzitter jury), Erik Versnel, Irene de Ruijter en Hans Drenth.

Enno Masurel, hoogleraar Duurzaam Ondernemen VU

Enno Masurel is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Vrije Universiteit. Zijn specialisatie is onderzoek en onderwijs op het gebied van ondernemerschap, met accenten op innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en diversiteit. Zijn onderzoek vindt veelal plaats in Nederland; voor de VU werkte hij ook mee aan projecten in onder meer Zambia, Tanzania, Vietnam, Zimbabwe en Thailand. Naast hoogleraar is Enno directeur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship at VU.

Jochum Jarigsma, oprichter AccuRaad

Jochum Jarigsma is een sales trainer en investeerder in Start-ups. Hij is gericht op het behalen van resultaat en maakt het zijn taak om mensen en winst te laten groeien. Omdat zijn interesse ligt bij start-ups is hij in 2
003 zijn bedrijf AccuRaad begonnen waarbij hij advies en trainingen geeft speciaal aan deze doelgroep. Jochum is daarnaast ook docent ondernemerschap aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool van Amsterdam,TU Delft en the New School. Als betrokken en sociale ondernemer is hij al enkele jaren voorzitter van Stichting Platform Maatschappelijk Ondernemen Naarden-Bussum.

Piet Kramer, Formulemanager Bedrijven Advies Rabobank Amsterdam

Piet Kramer werkt als formulemanager bij de Rabobank Amsterdam. In zijn functie voorziet hij startende ondernemers van advies en bied ondersteuning bij de opzet van nieuwe bedrijven. Piet Kramer: “Wij hebben als Rabobank Amsterdam startende ondernemers graag als klant. Het is onze ambitie om kansen van startende ondernemers en jonge bedrijven te bevorderen.”

Erik Versnel, directeur Retail Rabobank Amsterdam

Erik Versnel is Directeur Retail van Rabobank Amsterdam. Binnen de directie van de Rabobank Amsterdam is hij verantwoordelijk voor Particulieren en Midden- en Kleinbedrijf. Erik is bijna 6 jaar werkzaam binnen Rabobank en heeft diverse directiefuncties bekleedt. Sinds 2011 is hij werkzaam binnen Rabobank Amsterdam.

Hans Drenth, oprichter Canicas en RaisingResults

Hans Drenth richtte na een carrière in strategie & marketing consultancy in 2005 zijn eerste bedrijf in de eBusiness branche op. Hij kreeg de smaak te pakken en sindsdien heeft Hans meerdere ondernemingen gestart. Momenteel is hij druk met zijn huidige twee bedrijven: Canicas en RaisingResults. Canicas is een bureau dat bedrijven helpt met hun digital marketing en klantcontactstrategie. RaisingResults helpt fondsenwervende organisaties bij het opzetten en uitvoeren van particuliere fondsenwerving, waarbij online het kloppend hart van de strategie vormt.

Irene de Ruijter, oprichtster Alegria Marketing

Irene de Ruijter is een ervaren onderneemster. Op 26-jarige leeftijd begon ze haar eerste bedrijf, marketingadviesbureau: ”Mindful”. Na ruim 8 jaar verkocht ze het bureau weer met succes. Na Mindful besloot ze verder te ondernemen. Sinds kort heeft zij een nieuw marketingbureau “Alegria Marketing” dat zich volledig richt op technische bedrijven. Haar focus ligt bij klantgerichte cultuur, cross-sell en klantloyaliteit van organisaties.

symposiumsoftware
 symposiumsoftware