Organisatoren

De Summerschool Ondernemerschap is een initiatief van het Amsterdam Center for Entrepreneurship en de Rabobank Amsterdam.

Amsterdam Center for Entrepreneurship
Het Amsterdam Center for Entrepreneurhsip (ACE) stimuleert ondernemerschap bij studenten. In praktijkgericht onderwijs ontwikkelen studenten ondernemende vaardigheden en ze krijgen de kans een eigen bedrijf te starten. Daarnaast doet ACE wetenschappelijk onderzoek om kennis op het gebied van succesvol ondernemerschap te vergroten en te delen. Met onderwijs, onderzoek, evenementenen het Venture Lab is ACE dé plek in Amsterdam voor de ondernemers van morgen. ACE is een samenwerkingsverband van de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Rabobank Amsterdam
Rabobank Amsterdam investeert in het ondernemersklimaat in Amsterdam. Zo organiseren zij samen met MKB Amsterdam de Rabo MKB lenteborrel. Ook is de Rabobank Amsterdam partner van het ondernemersnetwerk MeerBusiness Amsterdam en stimuleren zij, samen met het Amsterdam Center for Entrepreneurship, ondernemerschap onder studenten, bijvoorbeeld met de Rabobank/ACE Summerschool. Daarnaast ondersteunt Rabobank Amsterdam het Garantiefonds Microkredieten Amsterdam. Dit fonds steunt ondernemers die een goed ondernemingsplan hebben maar het niet lukt de benodigde financiering te vinden. Tenslotte biedt Rabobank Amsterdam tools en tips om voortvarend en doordacht van start te gaan met ondernemen.

symposiumsoftware
 symposiumsoftware