Organisatoren

VSBfonds

VSBfonds is een donatiefonds en zet zich in voor een samenleving waaraan iedereen mee kan doen. Want dat is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms staan lichamelijke, verstandelijke of psychische beperkingen in de weg. Soms zijn het levensomstandigheden of vooroordelen waardoor mensen niet actief deelnemen. Soms worden mensen uitgesloten door onbegrip. VSBfonds ondersteunt daarom uiteenlopende sociale initiatieven.
vsbfonds.nl/mens-maatschappij.

Start Foundation

Start Foundation is een onafhankelijke maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt. We verstrekken kennis en kapitaal aan projecten en bedrijven die een inclusieve arbeidsmarkt mogelijk maken. Daarbij streven we naar innovatie, co-creatie en toegevoegde waarde. Zo ontwikkelen we nieuwe financieringsvormen als de eerste social impact bond in Nederland en helpen we alternatieve vormen van duurzaam werkgeverschap, zoals sociale firma’s.
startfoundation.nl

Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE)

ACE stimuleert ondernemerschap en ondernemend gedrag bij studenten en doet onderzoek naar succesvol ondernemerschap. Met onderwijs, onderzoek, evenementen en het Venture Lab is ACE in Amsterdam de plek voor studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers als het om ondernemerschap. ACE is een samenwerkingsverband van de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
ace-amsterdam.org

banner logos4.png

event management
 event management