Partners die het 6e Dutch Power Symposium mede mogelijk maken.

      

Alfen

 

 

Alliander

 

 

DNV GL heeft de expertise van KEMA, Garrad Hassan, DNV en GL Renewables Certification gebundeld in DNV GL – Energy. In de energie industrie levert DNV GL wereldwijd erkende test-, inspectie- en adviesdiensten aan de energie waardeketen. Dit omvat onshore en offshore windenergie, zonne-energie, conventionele opwekking, transmissie en distributie, opslag van energie, slimme netten, advies voor energie markten, regelgeving en duurzaam energie gebruik. DNV GL ondersteunen klanten over de hele wereld in het leveren van een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening. 

 
 

Eaton 

 

  Duurzaamheidsdoelen Enexis: Wij brengen partners, overheden en onze kennis samen bij het realiseren van het Energieakkoord. Wij stimuleren klanten actief meer energie te besparen dan de slimme meter kost.Wij werken emissieneutraal. Wij zorgen dat 14% van de net- en lekverliezen additioneel duurzaam zijn opgewekt in Nederland.
 
 

Met Joulz voorop naar duurzame energievoorziening
Joulz is dé expert in complexe midden- en hoogspanning. Samen met klanten  en partners werkt Joulz aan een duurzame en betaalbare energievoorziening. Wij bedenken, bouwen en beheren de  energieoplossingen van nu en morgen.  Hierbij denkt Joulz ook mee over kosteneffectieve oplossingen en Total Cost of Ownership gedurende de life-cycle van uw energievoorziening.

 

 

Movares

 

 

 

Phase to Phase

 

 

Prysmian

 

 

 

Siemens staat al meer dan 165 jaar voor technische excellentie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. De onderneming is in ruim 200 landen actief en richt zich op de gebieden elektrificering, automatisering en digitalisering. Siemens behoort wereldwijd tot de grootste producenten van energiezuinige en milieuvriendelijke technologieën.

 

Sinds 1922 is Socomec specialist op het gebied van vermogensregeling en –beveiliging van elektrische installaties. Ook hebben we een actieve rol in de marktsegmenten infrastructuur, utiliteit, industrie, duurzame energie en kritieke gebouwen zoals datacentra en gezondheidsinstellingen. Innovatie is daarom een belangrijke pijler.

 

 

Stedin