Welkom

Ter gelegenheid van het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van Dick Stegeman organiseert de afdeling KNF van het Radboudumc te Nijmegen een afscheidssymposium met de titel: Toegepaste elektrofysiologie: meten, simuleren, stimuleren.

 

Tijdens zijn lange actieve carrière heeft Dick als klinisch fysicus zich bezig gehouden met de vele aspecten van de klinische neurofysiologie en andere biomedische ontwikkelingen. Dick heeft intensief en op een fijne manier samengewerkt met vele collega’s uit Nijmegen en daarbuiten, o.a. als deeltijdhoogleraar in Jena (D) en aan de VU. Hij heeft daarbij vele promovendi zeer gedreven begeleid, niet alleen inhoudelijk maar zeker ook met een grote sociale betrokkenheid. Het doet ons dan ook een plezier u een programma te kunnen aanbieden waarbij (oud) collega’s en promovendi bereid zijn gevonden van diverse kanten een beeld te geven van de diversiteit van zijn werk.

 

Op deze website kunt u zich aanmelden voor het symposium, het programma bekijken en routeinformatie inzien. Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

 

Met hartelijke groet, namens de organisatie

Nens van Alfen

 

Medisch hoofd Klinische Neurofysiologie Radboudumc

 

 

workshop uitnodiging
 workshop uitnodiging