aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Workshop 'Leiderschap in Ontwikkeling'

Workshop ‘Leiderschap in ontwikkeling’

Wil jij weten waar jouw talenten liggen? En wil jij weten hoe jij binnen Stork of Fokker jouw talenten verder kan ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor de workshop ‘Leiderschap in ontwikkeling’ op 16 november. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!

SYPN, het netwerk voor Young Professionals van Stork en Fokker organiseert samen met Bureau Zuidema een workshop ‘Leiderschap in ontwikkeling’. Dit vindt plaats op dinsdag 16 november in het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1*. Aanvang van dit event zal zijn om 13.00 uur. Tijdens deze middag zullen ook de voor het MD programma verantwoordelijke HR managers van Stork en Fokker aanwezig zijn.

Bureau Zuidema is een Nederlands advies- en trainingsbureau, gevestigd in Leusden. Ze ontwikkelen talenten van mensen om organisaties te laten groeien en werken vanuit een unieke expertise op het gebied van Invloed en Beïnvloeding. Bureau Zuidema werkt vanuit de filosofie dat door de ontwikkeling van talenten van mensen organisaties duurzaam kunnen groeien. Jezelf kunnen ontwikkelen (als leider) vraagt om inzicht in je talenten en een organisatie die de ontdekking en de optimale inzet daarvan faciliteert. Deze workshop richt zich specifiek op leiderschapsontwikkeling en het herkennen van jouw talenten!

Het programma van deze middag ziet er als volgt uit:

Jullie worden verwacht om 13.00 uur in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. We starten dan met het invullen van een talententest, met onderwerpen als wat is talent en hoe herken je het? Met de persoonlijke uitkomsten uit deze test gaan we speeddaten. Hoe komen jouw talenten nu tot uitdrukking in wat je doet? En wat herken je (niet)? Vervolgens geeft Bureau Zuidema een terugkoppeling op de enquête die gehouden is onder Young Professionals van verschillende multinationals om te onderzoeken hoe zij tegen leiderschapsontwikkeling aankijken en hoe dit binnen hun bedrijf opgepakt wordt.
Aansluitend is er ruimte om met de HR managers van gedachten te wisselen over talentmanagement binnen Stork en Fokker. Tot slot als afsluiting van dit event (+/- 17.00 uur) is er weer een borrel met heerlijke snacks.

Lijkt dit je interessant en/of wil je wat meer weten over je talent? Aarzel dan niet en meld je aan via de SYPN website (www.stork.com/sypn). Er is een maximale opgave van 30 personen mogelijk, dus geef je snel op!Graag zien we jullie 16 november in Amersfoort!

Met vriendelijke groeten,

Marieke Jansen
Lex Rijkmans
Bart Rietveld

eventdeelnemer inchecken
 eventdeelnemer inchecken