SZW Comedy Café

SZW Comedy Café

SZW Comedy Café

20 september 2018 van 15:00 tot 16:00 uur wordt het bedrijfsrestaurant omgetoverd in een heus Comedy Café. Een droom die uitkomt voor Esther van der Voort.

Esther mocht in haar functie bij SZW regelmatig op het podium staan bij formele evenementen. Voordat het publiek er was testte zij de apparatuur altijd. En dat deed zij het liefst door door in de microfoon te roepen: "En de volgende comedian is Esther van der  Voort". Naast haar werk voor het ministerie is zij namelijk ook comedian en dagvoorzitter.

Inmiddels heeft Esther besloten om als zelfstandig dagvoorzitter verder te gaan en heeft zij haar baan bij het ministerie opgezegd.
En wie weggaat krijgt een afscheid. Esther vindt dat zij voldoende heeft gekregen van SZW en wil ze graag iets teruggeven. Dus trok Esther de stoute schoenen aan en heeft geregeld dat ze in het bedrijfsrestaurant een comedy show mag organiseren.

Het lijkt haar geweldig om jullie allemaal heel hard te zien lachen. Want lachen ontspant en verbindt en dat vindt ze belangrijk. Als je samen kan lachen kan je samen werken en dan bestaan er geen verschillen meer.

Er zijn voor deze show drie geweldige comedians uitgenodigd. Roel C. Verburg, Kristel Zweers en Wilco Terwijn. Zij staan garant voor een lach op uw gezicht. Uiteraard zal Esther ze met veel trots aan jullie presenteren

Iedereen is welkom, meld je aan en kom met zoveel mogelijk collega's even een uurtje (ontspannen) lachen.

Tot dan!

 

event info app
 event info app