Inspiratiebijeenkomst
'Alle talenten benutten voor de zorg'

 

Werkgevers hebben grote behoefte aan talentvolle mensen in de zorg. Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt staan te springen om aan het werk te gaan. Dat biedt kansen en mogelijkheden! Bent u benieuwd hoe dit succesvol aan te pakken? Kom dan naar de inspiratie-bijeenkomst 'Alle talenten benutten voor de zorg' op donderdagmiddag 20 juni 2019.

 


INSPIRERENDE BIJEENKOMST

Tijdens deze middag komen HRM-medewerkers van zorgorganisaties, accountmanagers van gemeenten en UWV, en stage-coördinatoren van VSO/PRO-scholen bij elkaar om samen mogelijkheden te verkennen en kansen te benutten. Tijdens de bijeenkomst vertellen deskundigen wat er nodig en beschikbaar is, zorgorganisaties uit de regio delen hun succesvolle ervaringen en er zijn praktijktafels waar u vragen kunt stellen, dilemma's kunt bespreken en samenwerkingen tot stand kunt brengen. 

Bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunt u denken aan schoolverlaters uit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs, mensen met een Wajong-uitkering, langdurig uitkeringsgerechtigden en statushouders. Met begeleiding op maat kunnen zij prima aan de slag in de zorg. Werkgevers kunnen hierbij praktisch en financieel worden ondersteund.  


VOOR WIE INTERESSANT

De bijeenkomst is voor bestuurders, HRM- en opleidingsprofessionals van zorgorganisaties aangesloten bij Transvorm, Actiz of VGN, accountmanagers van gemeenten en UWV en stage-coördinatoren van VSO/PRO scholen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname.  


INSCHRIJVEN

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 juni van 13.00 tot 16.00 uur bij NH Waalwijk in Sprang-Capelle (gelegen langs de N261). Na afloop is er een borrel met gelegenheid tot verder napraten en netwerken. Bekijk het actuele programma of schrijf u direct in via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.

Let op: deelname is alleen mogelijk na online inschrijving

 

 

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren