Via onderstaand formulier meld je je aan voor dit congres. Je kunt maximaal 5 collega's tegelijk aanmelden.

Aanmelden met korting
Deelname aan dit congres kost € 275,- Gebruik je DHH of ben je abonnee van Talent, dan krijg je onder vermelding van de kortingscode DHHTIK19 of TALTIK19 speciale abonneekorting en betaal je 225,-.  Er geldt maximaal 1 kortingscode bij aanmelding.

Met meer collega’s komen? 5=4
Wil je met vijf collega’s van 1 school komen? Dan rekenen we vier keer de toegangsprijs. Deze actie geldt alleen wanneer je bij het inschrijven gebruik maakt van de optie om in 1x alle collega’s aan te melden.

Deelname aan dit congres kost € 275,- Ben je gebruiker van DHH of abonnee van tijdschrift Talent, dan ontvang je speciale abonneekorting en betaal je 225,-*. 

Na je inschrijving ontvang je van ons een factuur per e-mail. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

* Vul als gebruiker van DHH de kortingscode DHHTIK19 in en als abonnee op Talent TALTIK19 in. Als er op je adres of school een abonnement geregistreerd staat, ontvang je de speciale korting.

Voorwaarden
Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum behoudt zich het recht voor het congres te annuleren bij onvoldoende deelname. U wordt hierover tijdig bericht. U kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voorafgaand aan het congres (tot en met 21 februari 2019). Daarna is annulering niet meer mogelijk, maar kunt u wel een collega uw plaats laten innemen indien u zelf verhinderd bent. U kunt uw aanmelding annuleren of uw aanmelding wijzigen door contact met ons op te nemen.

online ticketverkoop voor zakelijke
 online ticketverkoop voor zakelijke