aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

BNO tallks 04 Eureka 2.0

Het is niet langer mogelijk om je aan te melden via deze website.
Er worden vanavond nog wel toegangsbewijzen aan de deur verkocht.

Hartelijk welkom op aanmeldpagina's van BNO tallks 04 Eureka 2.0
Je kunt je hier via het menu links aanmelden en aanvullende informatie bekijken.


BNO tallks 04: Eureka 2.0

Over het creatieve proces van ontwerpers

Hoe werkt dat toch het creatieve proces.. heb je als ontwerper een vaste strategie of vind je elke keer opnieuw het wiel uit? Is het een kwestie van intuïtie met een magisch eurekamoment, of eerder een systematisch proces met een formule van nulletjes en eentjes? Ontwerpers uit verschillende disciplines vertellen over hun creatieve proces en de rol van samenwerking en omgeving, visuele indrukken en trends, budgetten en opdrachtgevers. Tussendoor een visualisatieoefening, interview over de functie van intuïtie, eerste hulp bij creatieve blokkades en meer. Check www.bno.nl/tallks voor de laatste updates.

Margot Rolf – godmother van de textiele beeldende kunst – vertelt hoe zíj te werk gaat en ontvangt de onderscheiding voor haar BNO erelidmaatschap.

Hoe leg jij je creatieve proces vast? Bijvoorbeeld met foto’s of in schetsboekjes? Upload een beeld en we laten het de avond zelf zien: [flickr.com/groups/bnotallks4] (http://flickr.com/groups/bnotallks4)Met: Erik Hoogendorp (sinds kort ex-178 aardige ontwerpers), Mark de Jong (Kossmann.dejong), Nadine Sterk en Lonny van Ryswyck (Atelier NL), Ernst en Tibert van Dijk (Gift), Marion Poortvliet (i-did/ Slow Fashion), Suzanne Rietdijk, Margot Rolf. Moderator: Maaike Engels (Urbi et Orbi).Datum: 22 juni 2010
Tijden: 19.00 - 21.30 uur met aansluitend een borrel
Inloop & registratie: 18.30 uur Zaal open om 18.45
Locatie: Pakhuis de Zwijger te Amsterdam, grote zaal
Entree: BNO-leden / studenten € 5,00, niet-leden € 7,50

Voertaal is Nederlands.

eventwebsite
 eventwebsite