Succesvol lesgeven​​

voor het hele team!

18 oktober '24| Utrecht

Over het evenement

Na het daverende succes van ons eerste evenement presenteren we nu ons 2e evenement:

Succesvol lesgeven voor het hele team! Sterk, formatief en effectief.

In deze editie zoomen we in om JOU een stap verder te brengen in jouw leerkrachthandelen. Door middel van keuzeworkshops is er voor ieder wat wils! Ben je beginnend met formatief handelen of heb je al eerder een 2-jarig traject gevolgd bij één van ons? Voor jullie (en alles er tussenin) zitten er workshops bij van ervaren trainers en mensen uit de praktijk om jou een STAP te laten zetten in jouw leerproces.

Met als doel: het eigenaarschap bij jouw leerlingen vergroten, meer focus op het leerproces voor zowel jou als je leerlingen en een enorme boost voor de betrokkenheid.

Actieve en doelgerichte kinderen, met zicht op het eigen leerproces. Dat wil toch elke leerkracht?

Het belooft weer een prachtig, mooi en inhoudelijk goed evenement te worden.

Dit wil je niet missen!

Locatie

Utrecht

Exacte locatie volgt nog

Veelgestelde vragen

  1. Ik wil wel, maar er is geen vervanging! Wij hebben een samenwerking met flexleerkracht. Geef aan in het inschrijfformulier of jij een inval voor jouw groep nodig hebt, dan doen wij de aanvraag. Dit krijg je van ons cadeau t.w.v. €25,-. Jouw directeur moet wel de laatste klap erop geven. 

  2. Ik wil met een groot deel van mijn team komen, kan dat? Jazeker! Kom je met meer dan 7 personen? Elk 7e kaartje is namelijk gratis! Alles spreekt voor zich bij het afrekenmenu. Klik dan op de knop 'opslaan en extra persoon toevoegen'. Heb je toch vragen? Mail dan naar marleen@tcml.nl

  3. Ik ben startend leerkracht, heb ik hier iets aan? Absoluut! Je krijgt zoveel praktische voorbeelden op meerdere niveaus, dat jij er 100% wat aan hebt. Kies gewoon de workshops die bij jou passen!

  4. Ik ben al best ervaren met wat onderdelen. Is het dan wel nuttig om te komen? Er zitten vaker mensen in onze trainingen die al best wat ervaring hebben. Ook zij raken elke keer weer geïnspireerd. Bijvoorbeeld met het gevoel: ‘oja, ik wist dit wel, maar het was zo weggezakt.’ En ook voor de ervaren leerkracht zitten er workshops bij waar je echt wat aan hebt.

  5. Ik doe al de cursus / training van Marleen en/of Cherelle. Is er dan niet teveel herhaling? Ook wij zijn in ontwikkeling dus deze dag zit boordevol nieuwe info waarbij jullie de eerste zullen zijn aan wie we dat vertellen!

  6. Ik mag niet, want er is geen vervanging voor mijn groep. Helaas is dit nog steeds een veelvoorkomend probleem. Daarom hebben wij een samenwerking met flexonderwijs.nl. Geef dit zeker door aan je directeur! Dus mocht je in school de vervanging niet rond krijgen, dan kunnen wij nu gratis, twv €25,-, de vervangende ZZP’er voor je aanvragen.

  7. Voor wie is dit evenement het meest geschikt? Voor groep 1 t/m 8 leerkrachten en VO docenten van klas 1 en 2!

  8. Ik wil met méér dan 19 personen komen naar jullie event. Je kan max 19 kaarten in één keer kopen via de website. Elke 7e kaart is gratis. Wil je nu met meer dan 19 personen komen komen? Doe dan meerdere bestellingen, zodat je elke 7e kaart gratis krijgt.

Powered by
event registration made easy
 event registration made easy