Cursus Optimaliseer de teamdynamiek maak van jouw team een écht team!
 

De cursus start vanavond om 19.30 uur. Neem je deel? Check je e-mail (incl. spam) voor de link naar de cursus. Vragen? Bel team NLcoach 
via 06 45 34 6542.

Inhoud
Effectieve teams bestaan uit sporters die elkaar vertrouwen, effectief communiceren en bij wie de neuzen dezelfde kant op staan. De samenwerking is goed, de teamcohesie is hoog en het team weet constant te presteren.

Dat is het ideaalbeeld! De realiteit is dat sporters vaak aan het begin van het seizoen bij elkaar worden gezet, en dat we hopen of verwachten dat ze in de loop van het seizoen vanzelf een team vormen. Soms gebeurt dat inderdaad, maar gaat er veel tijd overheen. Meestal gaat het echter helemaal niet vanzelf en wordt het team nooit een goed geoliede machine. Hier ligt een enorme potentie, die de meeste coaches onbenut laten. Hier kun jij het verschil maken! 

De cursus is relevant voor alle trainers die met groepen werken. Ook in sporten als klimmen, judo en turnen is de groepsdynamiek van belang voor hoe sporters zich voelen, zich ontwikkelen en presteren. 

In deze cursus leer je verschillende manieren waarop je vertrouwen, betrokkenheid, communicatie en resultaatgerichte samenwerking binnen je team een impuls kunt geven. We bespreken én ervaren diverse interventies, die je naast en tijdens je trainingen kunt inzetten. De cursus is dusdanig praktisch, dat alle interventies direct toepasbaar zijn bij je eigen team.

                  

Deelname
Deelname kost € 95,- excl. btw voor *leden van NLcoach. Niet leden betalen € 145,- excl. btw. 

Interessant boekenpakket
Marjolein is co-auteur van twee relevante boeken op dit gebied:
. Zelfregulatie in de sportpraktijk
. CHAOS, het ontwikkelen van het aanpassingsvermogen van teams

Je kunt één of beide boeken eenvoudig bestellen bij het inschrijven voor de cursus!


*Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoachvereniging.nl/word-lid/