aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Team Kaizen - Samen continu verbeteren

Een korte introductie ...

Werken in een team in een grote organisatie geeft veel voldoening. Samen gaan voor hetzelfde doel. Gebruik maken van ieders sterke punten. Als iets niet loopt of er is een acuut probleem, is het niet alleen de leidinggevende die er wat aan doet. Het hele team draagt actief bij aan het continu verbeteren van de teamprestaties. Jij weet dat het kan en dat alle teamleden het willen. Maar lukt het altijd? De training 'Team Kaizen' helpt je team weer op de rit vanuit een succesvolle en beproefde methode.

'Kaizen' is een methodiek die een structuur biedt om complexe vraagstukken en terugkerende problemen bij de wortel aan te pakken. De methode is ontstaan binnen de ‘lean’ bedrijfsfilosofie om elke dag bezig te zijn met verbetering om de klant nog beter te bedienen. Een Kaizen doe je samen met alle betrokkenen en dus ook met je eigen team.

Met de Kaizen methode krijg je alle neuzen weer dezelfde kant op zodat de samenwerking beter loopt. Er komt meer tijd vrij voor het werk dat er toe doet en er ontstaat het gevoel van gezamenlijke ‘flow’. Je krijg inzicht in het proces waar je deel van uitmaakt en herkent weer hoe je er een waardevolle bijdrage aan kunt leveren.

In deze training leer je hoe de Kaizen methode werkt, hoe je het toepast en hoe je er succesvol in wordt. Zo bereik je met het hele team het maximale effect. Het werkt als een hefboom voor succesvolle samenwerking.

Kaizencirkel-grt.pngDe training is opgebouwd uit 3 modules. De 3 Modules

Kijk voor meer informatie bij Praktische Info

Of lees meer over de TrainersTeam Kaizen

event engineers gezocht
 event engineers gezocht