Welkom op de registratiepagina voor deelname aan TECHxWORLD. Deze pagina zal uiteindelijk al uw bedrijfsinformatie bevatten. Voor de eerste registratie zijn enkel de keuze van uw pakket en uw contactgegevens noodzakelijk.

U ontvangt een link waarmee u in een later stadium overige informatie kunt aanvullen, zoals de bedrijfsbeschrijving en de keuze voor meubilair, techniek en catering.

Paviljoenruimte
In uw paviljoenruimte kunt u uw showcase tonen  en bezoekers ontmoeten. Met een interactieve en inspirerende showcase komt u het gemakkelijst met bezoekers in gesprek. Een showcase kan bijvoorbeeld bestaan uit een werkende machine, een (schaal)model, een demonstratie, een simulatie of filmmateriaal toegelicht door technische professionals die zelf aan de showcase werken.  

Communicatie-uitingen
Voor de vermelding op de website en social media vragen wij u onderstaande gegevens volledig in te vullen.

Showcase in uw paviljoen 
Graag vragen wij u om een duidelijke beschrijving te geven van de showcase en/of materialen die u meeneemt, zodat wij rekening kunnen houden met uw materialen bij de opbouw.

Marketing en promotie 
Bij deelname is standaard inbegrepen: opname van logo, bedrijfsomschrijving, foto en showcase op de website en opname van de bedrijfsnaam in de plattegrond en programmaflyer. 


U kunt deze optie uitbreiden met:

 1. Naast bedrijfsnaam opname profieltekst van max. 50 woorden in de programmaflyer.
 2. Logo in een nieuwsbrief vóór het evenement met een link naar uw profiel op de website.
 3. Breng uw showcase extra onder de aandacht op de voorpagina van de website.
 4. Logo op de beursplattegrond tijdens het evenement. Meerdere panelen met de plattegrond zijn verspreid over het terrein. 

Stage- en afstudeerplaatsen
Tijdens het evenement geven we u de kans om uw openstaande stage- en afstudeerplaatsen te tonen. Graag vragen wij u hier de openstaande vacatureteksten te uploaden, zodat wij deze op het evenement zichtbaar kunnen maken. 

Contactgegevens

€ ...,-

Voorwaarden

 1. Met het verzenden van dit formulier gaat u een overeenkomst aan met Winkelman en Van Hessen voor uw deelname aan het techniekfestival TECHxWORLD. 
 2. Aan deze overeenkomst zijn financiële verplichtingen verbonden. 
 3. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.
 4. Er wordt een no show fee van € 250,00 in rekening gebracht indien het bedrijf tijdens TECHxWORLD 2018 niet met een showcase aanwezig is, tenzij anders overeengekomen.
 5. In de eerste week van 2017 wordt 75% van de pakketkosten aan u gefactureerd. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden. 
 6. De overgebleven 25% van de pakketkosten en kosten voor de extra opties (techniek, meubilair en catering) worden direct na het festival gefactureerd. 
 7. Deelnemende bedrijven presenteren zichzelf met een hoogwaardig paviljoen/showcase die past bij de uitstraling en kwaliteit van het festival. Op het paviljoen staat de showcase van het bedrijf centraal. Namens het bedrijf zijn minimaal twee technische professionals aanwezig en maximaal één HR/communicatiemedewerker.
 8. Bij annulering bent u verplicht om 100 % van de deelnamefee te betalen. 
uitnodiging
 uitnodiging