TECHxWORLD scholen registratie

TECHxWORLD scholen registratie

Op donderdag 22 februari 2018 vindt TECHxWORLD plaats in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Het doel van TECHxWORLD is om jongeren te laten zien welke mogelijkheden er liggen binnen de wereld van techniek, technologie en ICT. Ook helpt het festival actief bij het vinden van een bijbaan of stage binnen dit vakgebied. 
 

Met dit aanmeldformulier meldt u uw groep aan voor een bezoek aan TECHxWORLD. Het speciale programma met opdrachten bij verschillende technische bedrijven is bedoeld voor leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs en MBO-studenten. 

Het scholenprogramma van TECHxWORLD duurt minimaal twee uur. In het eerste uur wordt de klas begeleid en nemen zij deel aan een interactief programma met opdrachten. Tijdens het tweede uur kunnen de leerlingen en docenten zelfstandig de bedrijven, showcases en activiteiten op het terrein ontdekken. 

 

Uiteraard bent u van harte welkom om langer (of korter) aanwezig te zijn op TECHxWORLD. Het vrije uur rondlopen is enkel een richtlijn en kan door u als docent zelf worden ingevuld. 

Wij vragen per klas om een registratie. Komt u met een hele grote groep, neem dan even contact op met de organisatie zodat wij u kunnen helpen bij het kiezen van een tijdsslot. 

Na het versturen van dit aanmeldformulier ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Wij zullen contact met u opnemen om u te voorzien in uitgebreidere informatie over het programma van TECHxWORLD. 

invitatie
 invitatie