Op donderdag 23 februari 2017 vindt TECHxWORLD plaats in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Misschien kent u het techniekfestival wel onder de naam Nederland innoveert.  Het doel van TECHxWORLD is om jongeren te laten zien welke mogelijkheden er liggen binnen de wereld van techniek, technologie en ICT. Ook helpt het festival actief bij het vinden van een bijbaan of stage binnen dit vakgebied. 
 

Met dit aanmeldformulier meldt u uw groep aan voor een bezoek aan TECHxWORLD. Het speciale programma met opdrachten bij verschillende technische bedrijven is bedoeld voor leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs en MBO-studenten. 

Het scholenprogramma van TECHxWORLD duurt minimaal twee uur. In het eerste uur wordt de klas begeleid en nemen zij deel aan een interactief programma met opdrachten. Tijdens het tweede uur kunnen de leerlingen en docenten zelfstandig de bedrijven, showcases en activiteiten op het terrein ontdekken. 

 

Uiteraard bent u van harte welkom om langer (of korter) aanwezig te zijn op TECHxWORLD. Het vrije uur rondlopen is enkel een richtlijn en kan door u als docent zelf worden ingevuld. 

Na het versturen van dit aanmeldformulier ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Wij zullen contact met u opnemen om u te voorzien in uitgebreidere informatie over het programma van TECHxWORLD. 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Deirdre Schoemaker via dschoemaker@wenvh.nl of bel 070-4161604 (direct nummer). 

eventdeelnemer inchecken
 eventdeelnemer inchecken