Praktische informatie

Wij streven ernaar uw bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mochten er na het lezen van deze pagina nog vragen zijn, neem dan contact met ons op (zie de contactpagina).

Moet ik mij inschrijven?

Wilt u TECHxWORLD geheel op eigen gelegenheid bezoeken, dan hoeft u zich niet in te schrijven. Toegang is gratis en u en uw leerlingen/studenten kunnen hun eigen gang gaan. 

Onze ervaring leert ons dat het voor leerlingen/studenten fijn is om een doel te hebben waarmee zij zich kunnen orienteren. Daarom hebben we een interactief scholenprogramma ontwikkeld. De groep wordt ontvangen en begeleid in het maken van opdrachten over het festivalterrein. Wilt u op deze manier het festival bezoeken, dan moet u zich inschrijven voor een door u gekozen tijdstip. 

Voor wie is het scholenprogramma?

Het scholenprogramma is ontwikkeld voor bovenbouw VO en alle niveaus MBO. 

Hoe lang duurt het scholenprogramma?

Het programma duurt 1 uur. Na dit uur bent u vrij zo lang te blijven als u wilt (tot uiterlijk 17.00 uur). 

Hoe kom ik op de RDM?

Helaas kunnen wij klassen niet ophalen. U moet dus zelf voor het vervoer naar de Onderzeebootloods zorgen. 

Komt u met het openbaar vervoer, dan maken wij de reis wel wat korter. Tussen metrohalte Slinge en de Onderzeebootloods zal een pendelbus rijden. Komt u vanaf het centrum, dan is de waterbus een goede optie. Kijk op 9292.nl voor een uitgebreid reisadvies. 

Kan ik parkeren bij TECHxWORLD?

Parkeren kan op het grote parkeerterrein bij de Onderzeebootloods (Scheepsbouwweg). Er is voldoende ruimte voor bussen en auto's en parkeren is er gratis. Vanaf hier is het 1 minuut lopen naar de ingang van de Onderzeebootloods. 

 

 

api documentatie
 api documentatie