Dutch Innovation Factory - Zoetermeer

 

Wel vaker veranderde een oude fabriek in een broedplaats voor ondernemerschap. Maar nog niet eerder werd industrieel erfgoed omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor onderwijs, onderzoek én ondernemerschap. De Dutch Innovation Factory in Zoetermeer bewijst dat het kan. Hier zien ICT-innovaties het licht, vinden ideeën een partner en komen ambitieuze plannen voor samenwerking tot ontwikkeling. Door incubator Crosspring, HBO ICT-studenten van de Haagse Hogeschool en verschillende ICT-bedrijven te huisvesten in één pand, ontstaat er een bruisende plek vol co-creatie.

Tevens is de Dutch Innovation Factory Crosspring Labs gevestigd. Het Lab is een inspirerende plek met gelijkgestemden die de ambitie hebben om een succesvolle onderneming te starten en/of uit willen bouwen op het gebied van internet, mobile applicaties, software en games. Er wordt een 18 maanden programma aangeboden om start-ups te ondersteunen in hun groei.

 

 Ondertussen zijn er al een aantal succesverhalen, zoals  de Roster Buster app. Deze app helpt  cabinepersoneel van meer dan 300 carriers om de  roosters bij te houden! 

 Telefonie-, netwerk- en zorgsysteem specialist Zetacom  en Hogeschool studenten organiseren samen een XL  LAN-party voor studenten en ICT professionals:  Een  unieke leerervaring!

 Producent van Online Soccer Manager  Gamebasics biedt real live security cases aan Haagse  Hogeschool studenten en verbindt zo onderwijs en  onderzoek.

Co-creatie leer je bij de Dutch Innovation Factory

De Dutch Innovation Factory doet zo veel mogelijk om ‘de ontmoeting’ plaats te laten vinden tussen de verschillende groepen. Daarom organiseren we regelmatig ICT-netwerkmeetings die open zijn voor zowel ICT-ondernemers als –studenten. Ook is er een online community, waar de online ontmoeting plaats vindt. Ons atrium is de plek voor de toevallige en zakelijke ontmoeting, maar ook waar men terecht kan voor de beste koffie van Zoetermeer en een goede lunch. 

Zo ziet DIF eruit!

 

Dutch Innovation Factory

Bleiswijkseweg 37
2712 BP Zoetermeer

 

Website: www.dutchinnovationfactory.nl
Link naar Crosspsring Lab:  www.crosspring.com

Twitter: @DIF079

Facebook: Dutch innovation Factory

Instagram: @dutchinnovationfactory

evenementsysteem
 evenementsysteem