Programma:

16.45  Inloop
17:00  Introductie 3 innovatiehubs in de regio: RDM Makerspace, Dutch Innovation Factory en YES!Delft 
17:30  Rondleiding YES!Delft (Delft)
18:00  Cocktail-pitch-party
19:00  Einde programma

 

 

 • Introductie 3 innovatiehubs in de regio: RDM Makerspace, Dutch Innovation Factory en YES!Delft 
  Maak kennis met de wereld van start-ups en weet waar en bij wie je terug kunt.
  • RDM Makerspace is de plek in Rotterdam waar ondernemers letterlijk aan het bouwen zijn, de machines draaien dag en nacht. RDM Makerspace biedt volop mogelijkheden voor drones en robotics, 3D printen en Internet of Things.
  • Dutch Innovation Factory (DIF) vormt de thuishaven van studenten ICT van de Haagse Hogeschool. Ook zijn de startup incubator Crosspring en een groeiend aantal ICT-bedrijven hier gevestigd. Een plek waar co-creatie centraal staat
  • YES!Delft is een van de grootste tech incubators van Europa. YES!Delft helpt ondernemers al meer dan 10 jaar met het bouwen en groeien van tech bedrijven. 
 • Rondleiding
  Neem een kijkje in de keuken van deze top incubator waar meer dan 70 bedrijven werken aan technologische oplossingen. Stel vragen en ontmoet ondernemers.
 • Cocktail-pitch-party
  Tijdens deze borrel testen de deelnemers van het Launch Lab programma hun pitch. LaunchLab is het 3 maanden programma van YES!Delft waar ondernemers hun idee valideren en werken aan een business model. Jij stapt in de rol van investeerder, klant of partner en geeft de ondernemers feedback op hun pitch.
evenement managen
 evenement managen