Organisatie

Dit event wordt georganiseerd door de volgende samenwerkende partners:

       

 

Marlies van der Putten

info@quality-contact.nl

Marlies van der Putten is een van de oprichters van Quality Contact en ze is nog altijd iedere dag nieuwsgierig naar mogelijkheden en kansen. Ze is adviseur, trainer, spreker en coach. Als Softbalster heeft ze met het Nederlands dames softbalteam deelgenomen aan de Olympische Spelen in Atlanta.
 
Het is Marlies missie om mensen te inspireren hun verantwoordelijkheid te nemen om hun life purpose te leven en het zo beter te krijgen met elkaar. Als ex- topsporter weet ze als geen ander: keuzes maken is 1, maar 80% is discipline en vooral veel zweten. Iedereen die bereid is om hard te werken en het leerproces accepteert kan het onmogelijke mogelijk maken. 

Emiel van Est

emiel@leanmanagement.nl

Emiel van Est is een Toyota Kata ambassadeur gevestigd in Nederland. Sinds 2010 focust Emiel op het leren; onderwijzen; ontwikkelen en uitrollen van "Toyota Kata" zoals beschreven in het boek van Mike Rother. In 2011 organiseerde hij in Nederland het eerste Toyota Kata seminar en de aansluitende tweedaagse workshop met medewerking van Mike Rother.

In 1997 startte Emiel met het verbeteren en ontwerpen van processen voor Hewlett Packard en hij heeft sindsdien een diverse groep van klanten in vele verschillende industrieënmet hun Lean inspanningen geholpen. Hij heeft ook veel mensen met Lean laten kennismaken door ze te betrekken in diverse simulaties zoals de simulatie welke hij samen met Scania heeft ontwikkeld. 

 

 
gratis test event
 gratis test event