Intelligent trainen en herstellen na de lockdown; 
hoe doe je dat als trainer/coach?


 

Alles is anders. Waar we normaal volop in het sportseizoen zouden zitten, worden sinds 11 mei pas de eerste georganiseerde trainingen weer opgestart. Daarbij geldt ook in buitensport het houden van 1,5 meter afstand. Ongetwijfeld krijg jij vanuit je sporters hier vragen over. Want dit is nieuw voor iedereen. Hoe start je het trainingsprogramma weer op? Welke doelen zijn nu haalbaar voor je sporters? Wat te doen met pijntjes en blessures? Hoe train en herstel je intelligent?

In één uur tijd praat Kasper Janssen, sportarts en herstelexpert, je bij. Over hoe je je focus kunt behouden, die stip op de horizon. Over hoe je kunt zorgen dat je sporters mentaal en fysiek klaar zijn als de competitie straks weer begint. Over hoe je kunt zorgen voor de juiste training, maar vooral ook het juiste lichamelijke herstel, om straks weer optimaal te presteren!

Inhoud
Het webinar is als volgt opgebouwd:
. 19.30 - 19.35 uur - Inloggen en introductie
. 19.35 - 20.30 uur - Lezing met praktijkvoorbeelden door Kasper Janssen
. 20.30 - 20.45 uur - Vragen en afronding

Prijs
Is het gratis? Nee, dat kan gezien de aangeboden kennis niet. Kwaliteit heeft immers een prijs. Wat wel kan: deelnemen voor een laag bedrag waarbij leden van NLcoach bovendien een interessante korting krijgen!

Dus schrijf je direct in en hoor hoe jij je sporters in deze vreemde tijd optimaal kunt informeren en begeleiden op het gebied van training en herstel. 


Let op, in tegenstelling tot eerdere berichten vindt het webinar alleen plaats op woensdag 27 mei as!