Training allergenenbeleid​

25 juni 2024 | Lièmes Fooddistrict Utrecht

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 150,- excl. btw voor leden van de FNLI. Ook niet-leden mogen tegen betaling van € 250,- excl. btw deelnemen aan de workshop. Lees hier de algemene voorwaarden. Indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt, zal FNLI mogelijk de training verzetten naar een nader te bepalen datum in het najaar.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 juni via onderstaande knop.

Over de training

De training allergenenbeleid wordt in opdracht van FNLI begeleid door Allergenen Consultancy en is speciaal afgestemd om meer diepgang te geven naast de beleidstekst en het richtlijnendocument dat mede door de FNLI is ontwikkeld. Na afloop van de training heb je meer duidelijkheid over de gestelde eisen en voldoende handvatten meegekregen om een beleid te implementeren in eigen bedrijf. De training is vooral interessant voor QA en QESH managers/medewerkers.

Inhoud van de training

Onderwerpen die tijdens de training behandeld worden:

• Etikettering allergenen en precautionary allergen labelling (PAL) - korte uitleg

• 5 basispijlers allergenenmanagement

• Voorkomen kruisbesmetting

• 10 kernelementen uit het richtlijnendocument

• Basisprincipes en stappenplan risicobeoordeling

• Onderbouwing en gebruik van PAL

• Valkuilen en aandachtspunten bij implementatie

Programma

Locatie

Lièmes Fooddistrict

Proostwetering 11

3543 AB Utrecht

Bereikbaarheid en parkeren

Auto: afslag 7 aan de A2. Vanaf Amsterdam bovenaan de afrit rechtsaf, vanaf Den Bosch linksaf. Volg voor Liemès P1 tot het einde aan de noord/westkant van het parkeerdek (naast Amac). Parkeren is de eerste twee uur gratis, daarna één euro per uur.

Openbaar vervoer: Station Utrecht Leidsche Rijn is ongeveer 15 minuten lopen. Buslijn 73 brengt je in ongeveer 15 minuten van en naar Utrecht CS. Bushalte Rijpwetering is slechts 2 minuten lopen van The Wall. Ga omhoog bij Declatlon en loop naar tot het einde aan de noord/westkant van het parkeerdek (naast Amac).

De training allergenenbeleid wordt georganiseerd door de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI).

De registratie voor deze workshop verloopt via FNLI. Jouw gegevens worden eenmalig gebruikt ten behoeve van dit evenement; alsmede voor de facturatie. Heb je vragen hierover neem dan contact op met ons via mailadres: secretariaat@fnli.nl.

Privacy & cookieverklaring FNLI

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren